Bölüm 26

33.7K 1.7K 64
                                    

Azra gülümseyerek yeğenin burnuna dokundu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Azra gülümseyerek yeğenin burnuna dokundu. "Prensesim. Güzelim. Fındık burunlum" diyerek övgüler yağdırmaya başladı.

Dila doğalı birkaç hafta olmuştu. Ablası normal doğum yapmış ve çok zorlanmıştı. Ancak buna değmişti.

Elif kızının sessizce teyzesini izlediğini fark etti. "Azra, seni çok seviyor."

"Teyzesi de onu çok seviyor. Güzelim benim." diyen Azra, yeğeninin minik elini tutup öptü.

Dila hareketlenmeye başlayıp, yüzünü buruşturunca bebeği ablasına geri verdi. Elif kızını kucaklayıp ağzına emzik verdi.

"Hazırlıklar ne durumda?" diye sordu o sırada kardeşine. Azra mutlu bir şekilde ellerini birleştirdi. "Her şey hazır. Birkaç gün sonra evleneceğime inanamıyorum."

Elif, yüzünü buruşturan bebeğine bakışlarını çevirip, kendini biraz sonra gelecek olan ağlamaya hazırladı.

Dila ağlamaya başlayınca Azra kucağındaki bebeği ablasına verdi. "Uyku saati geldi." dedi Elif bebeği alıp susturmaya çalışırken.

"O zaman ben yavaş yavaş gideyim. Erkam ile buluşacaktık." dedi Azra ayağa kalkıp.

Elif iç çekti. Kardeşi ile saatlerce konuştuğu günleri özlüyordu. "Pekala. Bende Dilayı uyutup yemek yapayım." 

Azra ablasının ve yenice susan bebeği öpüp evden ayrıldı. Elif, kızı ve ev ile baş başa kaldı. Dila biraz büyüdüğünde zor bulduğu işine geri başlayacaktı. Şimdilik bu anların tadını çıkarıp kızını büyütecekti.

Azra taksiye binip Erkam'ın stüdyosuna gitmek için adres verdi. Arkasına yaslanıp güzel havanın tadını çıkarmaya başladı. Parmağındaki yüzüğe doğru bakış atıp sırıttı. Yüzüne yapışan gülümseme eşliğinde telefonunu açıp müstakbel kocasına mesaj attı. Erkam ile dikilen gelinliğini görmeye gideceklerdi.

Erkamdan cevabın gelmesi uzun sürmedi. Stüdyodaki işlerini sabahtan bitirmiş, öğleden sonrayı Azraya ayırmıştı. Şimdi patronu ile ufak bir konuşmanın ortasındaydı ve bitince sonra çıkıp Azrayı bekleyebilecekti.

"Erkam reytingler gayret iyi. Bu yıl spor programı birçok ödüle layık görüldü. Umarım evliliğin işini fazla etkilemez." dedi patron ve kahkaha attı. Erkamda gülümsedi.

"Merak etmeyin." dedi ve kapıya yöneldi. Gülmeler eşliğinde ofisten çıktı. Stüdyonun çıkışına doğru yürürken selam veren herkese selam verdi. Stüdyodan çıktığında Azra'nın taksiden indiğini görüp koşar adımlarla sevgilisinin yanına gitti. Azra kendini toparlayıp stüdyoya doğru baktığında Erkam'ın kendisine doğru geldiğini gördü.

Sevinçle koşar adımlarla Erkam'ın yanına gidip boynuna atladı. "Hoş geldin." dedi Erkam, boynuna sarılan Azranın saçlarına yüzünü gömerek.

Kanatlı DüşlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin