Bölüm 19

35.6K 1.9K 297
                                    

Elif kendini bir kez daha Melih'in evinde bulmuştu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Elif kendini bir kez daha Melih'in evinde bulmuştu. Genç adam evinin yedek anahtarını Elif'e vermiş, düşünceli davranmıştı. Elif o günden bu yana arada gelip adam için yemek yapıyordu. Melih'in haftada iki kez gelip temizlik yapan bir çalışanı vardı. Ancak her gün hazır yemek yemesi onun içine sinmiyordu.

Evi yapılan yemeğin mis gibi kokusu sararken bir yandan mutfağı toparlıyordu. Melih çoğu erkeğe göre düzenli sayılırdı. En azından geldiğinde salon ve mutfak dağınık değildi. Bu genç kadın için yeterliydi.

Elif yemeğin pişmesini beklerken her zaman yaptığı gibi yavaş ve dikkatli adımlarla Melih'in odasına yöneldi. Genç bir adamın odasına izinsiz girdiği için utanmaz bir kadındı. Yine de odaya sinen Melih'in kokusunu yeteri miktarda hissetmek, içine çekmek istiyordu.

Yatak dağınıktı ve her zamanki gibi üstünde bir sürü gömlek vardı. Melih'te Elif gibi üst seçerken tüm kıyafetlerini çıkarıp denemeyi seviyor olmalıydı. Gülümseyerek odada gözünü gezdiren Elif birden gözüne çarpan fotoğraf ile şaşırdı. Kalbinin heyecanla atmasına engel olamadı. Hızlı adımlarla çerçeveyi eline alıp fotoğrafa baktı. Önceki gelişinde bu fotoğrafın burada olmadığına yemin edebilirdi. Şimdi ise elinde tatilde çekildikleri samimi bir pozun çerçeveli fotoğrafı vardı. Elif gülümseyerek kameraya bakıyorken, Melih kadının saçlarına öpücük konduruyordu. Görünüşe göre bu Elif'in çektiği fotoğraflardan biriydi.

 Görünüşe göre bu Elif'in çektiği fotoğraflardan biriydi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Elif, Melih'in böyle bir şey yapacağını hiç düşünemezdi. Yatak odasında yatağının başucunda birlikte çekildikleri bir fotoğrafı görmeyi hiç beklemiyordu. Acaba Melih her gece uyumadan önce bu fotoğrafa mı bakıyordu? Bu düşünce Elif'in kalbinin davul gibi atmasına neden oldu.

Fotoğraftaki Melih'in yüzünü okşayan genç kız çerçeveyi yerine bırakıp neşeli bir yüzle odadan çıktı. Aşkı tekrardan yaşamak onun şansıydı. Aşkı Melihle yaşamaksa şanstan öteydi. Mucizeydi.

Azra birkaç haftadır çalıştığı hareketi kusursuz bir şekilde tamamladığında hocasının takdir dolu bakışlarına şahit oldu. "Aferin Azra!" diyen hocası ile alkış sesi duydu. Hemen arkasını döndüğünde ise karşısında Erkam ve Melih'i gördü. Melih bugün işten erken çıkmıştı. Çünkü yapması gerekenler vardı. Ve yardıma da ihtiyacı vardı.

Kanatlı DüşlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin