Bölüm 25

30.4K 1.9K 109
                                    

Azra yanında oturan Büşranın anlattıklarına gülmeye başladı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Azra yanında oturan Büşranın anlattıklarına gülmeye başladı. Arkadaşı Seray geçen hafta evlenmişti. Azra ise İlaydayla birlikte bekar olmaya devam ediyordu.

"Bu cimcime beni çok yoruyor" dedi o sırada Aylin. Şişen karnı ile çok tatlı görünüyordu. Doğuma az kalmıştı. Erkam'ın arkadaşları ile buluşmak Azraya iyi geliyordu. Bir kafeye gelmişler ve sohbete dalmışlardı.

Erkam ile bir buçuk yılı devirmiş olmalıydılar. Onunla geçen her an ne harikaydı.

"Sorma abi valla fena kusuyordu" diyen Ömer'in Aylinden bahsettiği belliydi. Mert ile Ömer bu konuda deneyimli olduğu için rahatlıkla konuşuyordu. Erkam ise onları dinliyordu.

"Ablamın da bir kızı olacak."dedi Azra Ayline. Teyze olacağı için çok mutluydu. Aylin ve Elif'in kızı arasında birkaç ay fark vardı.

"İnşallah sağlıklı olur Azracığım. Cinsiyetten çok insanın tek istediği bu oluyor." dedi Aylin elini karnına koyarak.

Azra bazen ablasının belirgin karnına elini koyar, tekme beklerdi. Ve o tekme hiçbir zaman ona denk gelmemişti. Yeğeni ilkbaharda doğacaktı.

Azra, Aylin'in karnına elini koyup tekme hissetmeye çalıştı. Anında hissedince heyecanlanarak "Ah! Tekme attı." dedi heyecanla.

Aylin sesli bir kahkaha ile ona karşılık verdi. "Evet hiç rahat durmuyor kızım." dedi Aylin.

"Aynı annesi." dedi o sırada Ömer. Beyler birden sohbetlerine dahil olmuştu. "Hiçte bile. Aynı babası." dedi Aylin somurtarak.

Büşra bu atışmalara alışkın olduğu için masada duran çerezden birazcık yemeye başladı.

Erkam'ın bakışları birden saatine yöneldi. Masadakilerden izin isteyerek masadan ayrıldı. Herkes lavaboya gideceğini düşünüyordu.

Erkam masadan ayrılınca Büşra aceleyle " Erkam da hala hareketlilik yok mu? Taş olsa çatlardı." dedi.

Azra, Erkam'ı baştan çıkarmayı denemişti ve başarılı olduğunu da düşünüyordu ama Erkamdan herhangi bir teklif hala gelmemişti.

"Bende hala nasıl teklif gelmediğine şaşırıyorum. Göster ama elletme yöntemi hep işe yaradı." dedi Aylin fısıltı gibi bir sesle.

"Bilmiyorum kızlar. Sanırım evlenmek istemiyor. Onu zorlamak istemiyorum." dedi Azra hayal kırıklığı dolu bir sesle.

"Erkam evlilikten korkan biri değildi. Neden böyle yapıyor anlamadım." dedi Büşra düşünceli bir şekilde.

Azra yeşil gözlerini devirdi. Elleriyle oynamaya başladı. "Belki de beni o kadar sevmiyordur ya da benimle birlikte bir hayatı ilgi çekici bulmuyordur." dedi Azra. Bunu düşünmek istemiyordu ama düşünüyordu. Erkam önceden çoğu kez sevgisini dillendirmişti. Ancak çok seven adam sevdiğini böyle bekletir miydi?

Kanatlı DüşlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin