Bölüm 23

30K 1.7K 101
                                    

Elif, Melih'in yanağını öpmesini umursamayarak önündeki yarışmaya odaklanmaya çalıştı.

"Melih biraz rahat dursana. Kaç para kazanacak adam çok merak ediyorum."

Melih karısının yanağındaki dudaklarını Elif'in boynuna doğru indirdi. "Televizyondaki adam yerine buradaki adamla ilgilensen." dedi sessizce.

En sonunda Eliften beklediği tepki gelmediğinde kendini geriye çekti. Bu sefer Elif kazanmıştı. O yarışmayı izlemek istiyorsa izleyecekti. Genç kadın gülümseyerek televizyona bakmaya devam etti.

Melih ise iç çekerek ayağa kalktı. Saçlarını karıştırıp mutfağa yöneldi. Birkaç haftalık evliliği harika gidiyordu. Elif'in naz yapmasına bayılıyordu. Buzdolabından soğuk su alıp karısının yanına geri döndü.

"Çizimlerine geri dönen oldu mu?" diye sordu. Elif bazı bilindik markalara çizimlerini yollamıştı. Artık mesleğini yapmak istiyordu. O bir moda tasarımcısıydı.

"Biri geri döndü. Haftaya görüşme ayarladım" dedi Elif heyecanla. Melih onun heyecanını görebiliyordu. Elif'in hissettiği duyguları yüzü ele veriyordu

Televizyona bakan Melih "Adam çok kolay bir soruda hata yaptı." diyerek Elife çapkın bir bakış attı. Elif kocasının bakışları karşısında hafifçe kızardığını hissetti.

Kocasının göğsüne sinen Elif huzurla gözlerini yumdu. Her zaman hayalini kurduğu şeydi bu. Melih saçlarını okşamaya başladı. Saçlarının okşanmasını seviyordu.

"Çocuk ister misin?"diye sordu Melih çekinerek. Melih, Elif'in hamile olduğunu sandığında çok heyecanlanmıştı.

"Kim istemez ki? Çocukları seviyorum biliyorsun."

Elif genç adamın yapıştığı göğsünden kendini geri çekip "Yapmaya ne dersin?" diye sordu.

Melih kendisinin biraz sonra soracağı soruyu onun sorduğunu duyunca kahkahaya boğuldu. Elif ise Melih'in neden güldüğünü anlayamadı. Melih beklemediği anlarda hep gülüyor ve onu şaşırıyordu.

"Edepsiz Elif ortaya çıkıyor." dedi Melih ve karısını güldürdü. Elif kocasını dürterek "Öyle bir şey değil. Anne olmak için en uygun yaştayım. Erkekler olarak sizin bu konuda fazla derdiniz olmasa da biz kadınların biyolojik saat denilen bir olayı var." dedi.

Melih doktordu. Bunları elbette biliyordu. "Biliyorum elbette. Peki bu dediklerinden anne olmak istediğini mi çıkarmalıyım?"

"Bir bebek güzel olmaz mı? Odaya bir beşik koyarız."

Melih gülümseyerek televizyonu kapattı. Elifi hızla kucağına aldı. "O zaman hemen işe koyulma vakti güzelim. Halledelim şu işi."

Elif, kendini engelleyemeyerek kahkaha atarken Melih, içinden hayatına bambaşka bir anlam katan bu kadına teşekkür ediyordu.

Azra yanında oturan Büşra'ya bakıyordu. Sabah yoğun geçen antrenmanından sonra Erkam ile Büşralara gelmişti. Büşra onları akşam oturmaya davet etmişti. Aylin ve Büşra ile çok iyi anlaşmıştı. Şimdi bu üçlü hep beraber oturuyordu. Erkekler ise kendi havalarındaydı. Genel olarak konuştukları konu futboldu.

"Hiç mi sözünü etmedi?" diye sordu Aylin sessizce Azra'ya. Azra başını iki yana salladı.

"Erkam'ı iyi tanırım. Kesin sürpriz yapacak." dedi Büşra. Oğlunu daha yeni uyutup yatırmıştı.

"Önemli değil. Evliliğe fazla kafayı takmıyorum." dedi Azra gülümseyerek. Pekala biraz takıyor olabilirdi.

"Olur mu canım öyle şey? Bulmuşsun mis gibi çocuğu sadece sevgili olmak yetmez. Takacaksın yüzüğü yoksa kaparlar." dedi Aylin bilmiş bir tavırla.

Kanatlı DüşlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin