Özel Bölüm

42.8K 2K 132
                                    

Azra yavaşça arabadan inip elini belirgin karnına koydu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Azra yavaşça arabadan inip elini belirgin karnına koydu. Erkam hızlı bir şekilde karısının yanına gelip elini tutup "Beni heyecan bastı." dedi gülümseyerek.

Bugün bebeklerinin cinsiyetini öğreneceklerdi. Genç adam o kadar heyecanlıydı ki gece hiç uyuyamamıştı. Tüm gece kızının olduğunu ya da oğlunun olduğunu hayal edip durmuştu.

"Benden daha heyecanlı olamazsın." dedi Azra yavaş adımlarla merdivenleri çıkmaya başladı. Aylar çabuk geçiyordu ve Azra içindeki bebeğin varlığını daha çok hissetmeye başlıyordu. Bu onun bambaşka hissetmesine neden oluyordu.

Her zaman geldikleri doktorun odasının önündeki koltuklara oturan genç çift beklemeye başladı. Burası özel bir klinikti. Az sonra kapı açılıp doktor dışarıya çıktığında Azra güler yüzle önden ilerleyerek odaya girdi.

Alışık olduğu şekilde karnını açıp uzandı. Soğuk jel tenime değdiğinde kalbinin bir davul kadar sesli attığına emindi. Hemen yanındaki kocasının elini tutan Azra yeşil gözlerini ekrana dikti.

Doktor ekrana bakıp gülümseyerek "Bugün cinsiyeti nihayet öğreneceğiz gibi duruyor." dedi.

Bebekleri oldukça inatçıydı. Kendini göstermeyerek anne ve babasına eziyet ediyordu. "Boyu, gelişimi normal. Dediklerimi yerine getirdiğiniz belli oluyor Azra Hanım." dedi doktor.

Azra şu an doktoru dinlemek istemiyordu. Cinsiyeti deli gibi merak ettiği için odaklanamıyordu. "Peki cinsiyeti nedir?" diye sordu en sonunda dayanamayarak. Erkam da karısının elini fark etmeden sıkıyordu. Hayatında böyle heyecanlı bir an yaşadığını hatırlamıyordu.

"Erkam Bey, Azra Hanım." diyen doktor genç çifte baktıktan sonra ekrana baktı. "Umarım doğduğunda da küçük bey böyle inatçı olmaya devam etmez."

Azra hızlı bir şekilde kocasına doğru döndü. Erkam biraz kekeleyerek "E-Erkek mi?" diye sordu.

"Evet erkek görünüyor. Bakın burası..." diyerek ekranı gösteren doktoru dinleyen çiftin yaşadığı duygular daha önce tadılmayan bambaşka bir şeydi.

Elif suyun içindeki kızının ayaklarını çırpışını izliyordu. Havuza girdiklerinden beri Melih yüzüyor ve Dila'ya kendisi bakıyordu. Gözü kocasını arasa da bir türlü bulamıyordu.

"Kızım hadi çıkalım artık sudan." diyen Elif hareketlense de Dila'nın yüzünü ekşitip ağlar gibi ses çıkarması ile bir kez daha pes etti. Genç kadın ağlamak üzereydi. Saatlerdir sudaydı ve yorulmuştu.

Az sonra hemen arkasından gelen "Kızım annesini çok mu yormuş?" ses ile Elif'in bakışları en sonunda Melih ile buluştu.

"Melih nerelerdesin?" diye sordu aceleyle Elif. Yanakları güneşten kızarmıştı. "Sorma güzelim açık büfenin olduğu yerde bir adam rahatsızlanmış, doktorlar gelene kadar ilk yardım yaptım." dedi Melih ve kızını kucaklayıp suda ilerlemeye başladı.

Kanatlı DüşlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin