Bölüm 15

37.9K 2.1K 124
                                    

Genç adam elindeki telefonu açıp ekran fotoğrafına bakıp duruyordu

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Genç adam elindeki telefonu açıp ekran fotoğrafına bakıp duruyordu. Elif ile çekildiği nadir fotoğraflardandı. Kendini bakmaktan alıkoyamıyordu. Geçen birkaç ayda iyi yol katettiğini hissediyordu. Elif artık kendisine karşı eskisi kadar hırçın değildi. Melih bunu başarabileceğini sanmazdı.

Aklına onun elini tuttuğunda hissettiği sıcaklık geliyordu. Daha önce içinde böyle bir kıpırtının oluştuğunu hatırlamıyordu. Kapısının tıklatılmasıyla telefonu bırakıp önlüğünü düzelten Melih "Girin." diyerek seslendi.

Arası bitmişti. Hastası ve sekreteri içeriye girerken Melih'te gülümseyen bir yüz takındı. "Merhabalar. Sorun nedir?"

Elif kardeşinin yaptığı waffle ı yerken bir yandan da kardeşiyle ilişkilerini konuşuyorlardı. "Erkam ile aran düzeldi yani."

Azra şapşal bir gülümseme ile "Evet." dedi. Onun için zor bir süreçti. Şimdi araları o zamanlara göre çok daha iyiydi. Genç kadın anlayışlı olmanın hayatına, ilişkisine getirdiği kolaylığın farkındaydı. Azra "Melih ve sen kadar iyi değiliz tabi." diyerek ablasının ilişkisine göndermede bulundu.

Elif yüzünü buruşturdu. "Melih ve benim ilişkim. İkiniz sayesinde bu haldeyim."

"Halinden memnunsun bence."

"Memnun değilim. Ondan hoşlanmaya başlıyorum. Ve bu iyi değil. Hayatımın sonuna kadar bekar kalacaktım." dedi Elif haklı bir isyanda bulundu. Melih o kadar ısrarcı olmasa şu an herkes tarafından harika görülen ve gerçekte de harika olan ilişkiye sahip olamayacaktı.

"İyi bir şey mi dedin kötü bir şey mi anlamadım." dedi Azra. Ablası bu karmaşık cümleleri kurmayı çok seviyor olmalıydı.

Azra ablası için Melih'in iyi olduğunu biliyordu. Geçmişte yaşadıkları yüzünden kendini cezalandırılması saçmalıktı. Neyse ki Melih ile o kazayı yapmış ve inat edip aralarını yapmıştı. Azra bundan hiç pişman değildi. Ve ablasını dinleyip Erkam ile buluştuğu içinde ablasına minnettardı.

Erkam önemli bir toplantıdaydı. Yayınlanan program istenilenin üstünde bir başarı sergilemişti. Erkam emek verdiği bir işin karşılığını almaktan memnundu.

"Arkadaşlar herkesi tebrik ediyorum. Program artık üç gün yayınlanacak." diyen müdür ile genç adam kaşlarını çattı. İki gün onun için oldukça zordu.

"Efendim üzgünüm fakat ben iki gün ancak çıkabilirim. Çok yoğunum ve kendime de zaman ayırmak istiyorum." diyerek düşüncesini belli etti Erkam. Müdür yumuşak görünümüyle ona bakmaya başladı.

"Evet tamam. Erkam sen iki gün çık. Diğerleri ilave edilen günü idare eder. "
Erkam gülümsedi. Azra'yı görebilmek için bunu yapmıştı. Yakında genç kadının turnuvaları olacaktı. O zaman hiç görüşmeyeceklerdi. Sadece gazeteci olsa peşinden yine gider fotoğraflarını çekerdi. Ne var ki artık hem gazeteci hemde bir spor programında yorumcuydu.

Kanatlı DüşlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin