Bölüm 13

35.2K 2.3K 62
                                    

Genç kadın giydiği güneş gözlüğünü yavaşça indirdi

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Genç kadın giydiği güneş gözlüğünü yavaşça indirdi. "Abla ne yapıyoruz burada?" diye sordu Elif'e. Arabanın içinde saklanıp etrafı gözetliyorlardı. "Sen bilmezsin. Tam ayrılmasanız da erkekler hemen etrafa yönelebilir." dedi Elif ve Azra'yı susturdu. Yine de Azra oturmuş Erkam'ı gözetlediğine inanamıyordu.

"Arabasına gidiyor saklan." diyen Elif ile Azra arabanın direksiyonunu tutup başka bir tarafa doğru baktı. Bir haftadır ayrı olduğu sevgilisini ilk görüşüydü. Tabi televizyonu saymıyordu. Sanki biraz kilo vermiş gibiydi. Derin bir iç çekti.

"Onunla konuşmam gerek." dedi Azra. Elif başını olumluca salladı. "Evet yapmalısın. Ancak en uygun zamanda. Şimdi acelesi var gibi duruyor" dedi ve ablalık tasladı.

Erkam'ın arabasının hareket etmesi Elif ve Azra'yı da hareketlendirdi. Onu takip etmeleri filmlerdeki ajanlar gibi hissettiriyordu. Erkam yayın için gidiyor olmalıydı. Ancak sonuç hiçte Azra'nın beklediği gibi çıkmamıştı.

Erkam bir kafeye gelmişti. Ve içeriyi görebildiği kadarıyla bir kadın ile oturuyordu. "Oha!" diyen Elif yanlışlıkla çıkardığı ses için kendine kızdı. Azra gözlerini devirdi. Elleriyle direksiyonu sıktı. "Arkadaşıdır kesin" dedi Elif gülmeye çalışarak. Azra ablasına doğru baktı.

"Neden seni dinledim ki? Kendimi sapık gibi hissediyorum" dedi hafif yüksek çıkan sesiyle. Elif bu lafın arkasında kalmadı. "Şimdi suçlu ben mi oldum? Evde kalıp pişmanlıklarını düşünmeye devam etmeliydin" dedi sinirli bir şekilde. İki kardeş sinirle solurken Azra arabayı çalıştırdı.

Sakinleşen Elif "Hey! Belki göründüğü gibi değildir." dedi sessizce. Azra başını olumsuzca salladı. "Ne gördüğüm önemli değil abla. Ben sadece kendime kızıyorum."

Elif iç çekerek "İlişkiniz geri dönülmeyecek bir noktada değil. İkinizde inat ediyorsunuz." dedi. Genç kadın birden arabayı durdurdu. "Haftaya turnuvaya katılacağım. Geri döndüğümde eskisi gibi olamazsak ne olacak? "

Elif kardeşinin sadece gidip Erkam ile konuşmasının işe yarayacağına emindi. Ancak Azra'ya bunu söylese de dahi kardeşi itiraz ediyordu. Erkam'ın yüzüne bakabilecek cesareti bulamıyordu. "Azra gidip onunla konuşmalısın. En azından birlikte geçirdiğiniz güzel anlar için bunu yapmalısın." diyen Elif anlayışlı bir ablaydı şimdi. Azra yeşil gözlerini ablasına dikti. Aniden içinde beliren cesaret dalgası ona her şeyi yaptıracak güçteydi.

Melih yoğun programının arasında yemek yiyecek boşluğu bulur bulmaz doktor arkadaşları ile bir araya gelmişti. Sadece yemek yemeyi düşünen adam birçok dert dinlemiş, kendini bir estetik doktoru değil de psikiyatrist gibi hissetmeye başlamıştı. Arkadaşları dertlerini ona anlatmayı nedense çok seviyordu. "Boşanıyorum." diyen doktor arkadaşı Yiğit ile geriye kalan üç kişi dondu. "Bu kadar çabuk mu?" diye sordu Melih'in arkadaşı Semih.

Doktor Yiğit derin bir iç çekti. "Hiçbir şey hayal ettiğim gibi değil. Üç yıllık aşktan sonra evlilik her şeyi bitirdi. Birbirimizden nefret eder olduk"

Kanatlı DüşlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin