Bölüm 24

29.8K 1.8K 103
                                    

Azra son bir y dönüşü yaparak işini bitirdi. Alkışlar ve kendisini gösteren ışık eşliğinde antrenörüne doğru gidip buz pistinden ayrıldı. Heyecanla nefes alıp veriyordu. "Çok iyiydin Azra"

"Teşekkürler koç" diyerek nefes alışverişini düzene sokmaya çalıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

"Teşekkürler koç" diyerek nefes alışverişini düzene sokmaya çalıştı. Şimdi diğer rakiplerinin performansını beklemeliydi. Onun için her turnuva önemliydi. Hepsi ayrı bir anı demekti. Her seferinde ayrı bir heyecan duyuyordu. Kendisine uzatılan suyu içerek oturdu.

Telefonunun saatine bakıp iç çekti. Erkam ile en son o program için stüdyoya giderken konuşmuştu. Sevgilisi ona her zaman başarı dilerdi. Bu sefer dilememişti. Program için çekimde olsa dahi en azından mesaj atardı.

Endişelenmeden edemiyordu. Yine de bir yanı boşuna kendini strese soktuğunu söylüyordu. Yeşil gözlerini istemeden de olsa telefonuna götürüyordu.

Geçen aylarda birçok şey olmuştu. Ablası hamileydi. Azra'nın yeğeni olacaktı. Erkam ile ilişkisi harika gidiyordu. Her şeyin bu kadar güzel olması bazen Azra'yı korkutuyordu. Sanki mutluluğu elinden alınacak gibi hissediyordu. Bu sırada Aylin ve Büşra'nın tavsiyesine uymayı da unutmamıştı. Bazen Erkam'ın bakışlarında tutkuyu görüyordu.

Öyle ya da böyle bir saat geçmiş, Azra birincilikle bir turnuvadan daha zaferle ayrılmıştı. Şimdi neşeyle antrenörüne sarılıyor, artık alışık olduğu o duygu karmaşasını yaşıyordu.

Madalya töreninden sonra soyunma odasına geçen Azra tebrikleri kabul etti. Bir yandan da telefonunu eline almış, Erkam'ı arayıp duruyordu. Ancak sevgilisi açmıyordu.

"Azra hadi otele gidiyoruz!" diyen menajeri İclal ile spor çantasını koluna takıp önden giden grubu takip etmeye başladı.

Tekrardan Erkam'ın telefon numarasını tuşlamış, telefon uzun uzun çaldıktan sonra telesekreter çıkmıştı. Azra iç çekerek arabaya bindi.

Aklına ablasını aramak geldi. Bu sefer ablasının numarasını tuşladı. Birkaç çalıştan sonra açılan telefon ile rahatladı.

"Çok şükür biriniz açtınız."

"Tebrikler. Yine harikaydın" diyen Elif normal konuşuyordu. Azra ablasına sıkıntısını söyledi aceleyle.

"Onu bırak şimdi. Abla Erkam'a ulaşamıyorum. Nerede olduğundan haberin var mı?"

Elif biraz duraksamadan sonra iç çekti. "Tamam sakin ol, telaş yapma. Erkam şu an çok iyi. Televizyon programında ufak bir kaza olmuş-" diyen ablasının sözünü hızlıca kesti Azra.

"N-Ne diyorsun abla? Ne oldu Erkama?"

"Sakin ol! Üstüne merdiven düştü. Şu an iyi"

Azra telefonu ablasının yüzüne kapattı. Menajerine doğru döndü. "Hemen İstanbul'a dönüyoruz." dedi ve biraz sakinleşmeye çalıştı.

Kanatlı DüşlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin