Bölüm 27

31.7K 1.6K 49
                                    

Azra bembeyaz gelinliğinin ucunu tutarak kocasına doğru ilerlemeye başladı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Azra bembeyaz gelinliğinin ucunu tutarak kocasına doğru ilerlemeye başladı. Erkam kapının önünde onu bekliyordu. Şimdi onun elini tutacak ve büyük salonda herkese aşklarını göstereceklerdi. Düğünün başında gazeteciler de onlara eşlik edecekti. Yani Azranın üstünde tonlarca yük vardı. Stresten terlemeye başladığını hissedebiliyordu. Halbuki daha düğün yeni başlıyordu. Elif gülümseyerek kapıyı açtı ve Azra'nın tam karşısında Erkam belirdi.

Simsiyah bir takım elbisesinin ceketinin cebinde beyaz bir mendil vardı. Saçları kesilmiş, kısalmıştı. Erkam mükemmel görünüyordu.

Azra derin bir nefes aldıktan sonra elini Erkama uzattı. Erkam kadının yumuşacık elini kavradı. O sırada çalan müzik ile salona girmeleri için gerekli işaret verilmişti. Çift adım adım bambaşka bir hayata yürüyordu.

Azra patlayan flaşlar arasında gözünü açık tutmakta zorlanıyordu. En sonunda genç çift basına bir poz verip basının gitmesini sağladı. İlk dans için müzik çalmaya başladığında Erkam, Azra'yı kollarının arasına aldı.

"Çok güzelsin." diyen adamın sesi müzikten zor duyuluyordu. Azra'nın yeşil gözleri yapılan makyajla daha çok göz önüne çıkmıştı. Ancak Azra dediğini duymuştu ve yüzündeki gülümsemeyi engelleyememişti.

O sırada Elif ailesinin oturduğu masaya oturmuş, bu seste uyuyan bebeğine bir bakış attıktan sonra kayın validesine doğru dönmüştü. "Dila uyumuş anne. Teşekkürler" dedi.

Kayınvalidesi sıcacık bir gülümseme ile Elife baktı. Elif'in elinin üstüne elini koyup "Ne teşekkürü gelinim. Torunum o benim her zaman bakarım ben ona." dedi.

Elif şanslıydı. Melih gibi bir adama sahipti ve bu sayede bir başka güzel ailesi daha olmuştu. Annesi ve kayınvalidesi ona her zaman yardım ediyordu. Elif yavaşça karşısında oturan Melih'e doğru baktı. Melih dikkatli bir şekilde dans eden Azra ve Erkam'a bakıyordu.

Elifte gülümseyerek dans eden kardeşine baktı. Çok güzel bir gelin olmuştu. Az sonra dans edenlerin sayısı artmaya başladığında Melih'in bakışları Elif ile birleşti.

Melih ayağa kalkıp karısının yanına gelip elini uzattı. "Acaba bu güzel kadın bu dansı bana lütfeder mi?"

Elif uyuyan kızına baktıktan sonra Melih'in elini tuttu. Dila'yı tekrardan kayınvalidesine emanet edip kocasıyla dans pistine doğru ilerledi.

Elif, kendini Melih'in kollarına bıraktı. Kocasının parfüm kokusu burnuna dolarken, huzur dolu bir iç çekti."Eğleniyor musun?" diye sordu kocasına. "Bizi bir araya getiren baldızımın düğününde eğlenmemem mümkün değil."

Azra'nın rekabet ruhu Elif'i inatçılık iki kardeşi de bambaşka hayatlara sürüklemişti. Elif şimdi bile Azra'yı Erkam ile görüşmesi için zorladığı anları çok net hatırlıyordu. İlk ayrılışlarından sonra Azra'nın hallerini.

Kanatlı DüşlerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin