AÇIKLAMA!

5.9K 364 71
                                    

Merhabalar!

Bu açıklamayı okumadan hemen az önce attığım 31. Bölümü okuyabilirsiniz. Açıklamadan sonra da okuyabilirsiniz ama peş peşe attığım için bu bölümleri 31. Bölümü okumayı gözden kaçırmayın diye açıklayayım dediiim!

Lütfen sonuna kadar okuyun çok önemli…

Biliyorsunuz ki bu kitap Trabzon Güzeli kitabımın yan kitabı. Trabzon Güzeli de tamamen mutlu olacağına söz verdiğim bir kitap.

Trabzon Çirkini… Tam tersi neredeyse tamamen mutsuzluğu acıyı konu alan bir kitap.

Bu kitabı yazmaya başladığımda Dide’nin bu sorunları o şu bu falan filan fistanları hiiiiiiç aklımda yoktu. Tamamen kurguyu yazmaya devam ettiğimde zihnimde oluşan şeyler oldu. Böyle planlamamıştım asla. O yüzden hesaplamadığım şeyler oluştu.

Nefes zeki bir kız. Nasıl bu kadar zeki olup da Dide’yi göremiyor? Aslında çoktan görmüş olması lazım fakat ben onun mutluluğunu bozmamak için asla göstermedim ve göstermeyeceğim.

Olay akışında kopukluklar oluyor bağlayamıyorum iki kitabı asla birbirine. O yüzden bir karar aldım.

Trabzon Güzeli ve Trabzon Çirkini’ni ayıracağım…

Kitapları düzenlemeye al-ma-yacağım.

Kitapları sadece ayıracağım. Sizden tek ricam bundan sonra her iki kitabı birbirinden ayrı kurgular olduğunu düşünerek okumanız. Yani bu olay olurken Nefes neredeydi? Nefes’in niye ruhu duymuyor? Bu olaya bu karakterler bu şekilde tepki vermez ki falan filan diye düşünmeyin.

Bundan sonra yazacağım her kelimeden Trabzon Güzeli sorumlu değildir. Trabzon Çirkini artık bir yan kitap değildir. Kendi başına tek bir kurgudur. Şimdilik böyle devam edecek ve böyle bitecek. Ben Trabzon Güzeli’nde de açıklayacağım. Şu an aşırı yoğunluğumdan dolayı kitapları düzenleyemeyeceğim ama olur da bir gün düzenlersem iki kitabı birbirinden tamamen koparmış olacağım, kurguların birbirine tamamen zıt olması sebebi ile…

Sizden özür diliyorum. Ama bu hesapladığım bir şey değildi. Dediğim gibi biri çok mutluyken diğeri bu şekilde acı dolu olunca birbirleri ile bağlayamadım ve mantık hataları oluştu. O mantık hatalarını yok etmek için, kitapları birbirinden ayırma kararı aldım. Lütfen anlayışla karşılayın…

Sizi çok seviyorum. Ve şu sıralar bol bölüm okuyacağınızı söylüyorum. Çok çok yoğun olmama rağmen Trabzon Çirkini ilhamımı kaçırmamak adına hep yazacağım. Sizden tek istediğim de bolcaaa yorum ve motive…

Kendinize iyi bakın…

Ha bir de, ilk bastırmayı düşündüğüm kitabım Hesim'dir. Wattpad Profilimden bulup okuyabilirsiniz😊

İnstagram hesabım: bilgesena__

Trabzon ÇirkiniHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin