Z E V E N E N T W I N T I G : Genot en liefde

129 7 7
                                    

Genot en liefde

De jaarmarkt was met twee dagen en Jamie en Dundee hadden zich goed voorbereid op hun jaarlijkse act. Mensen hielden ervan en ze kregen altijd veel bekijks. De jaarmarkt stelde niet veel voor vergeleken met andere evenementen. Toch was dit hét evenement van Heart Mountain en iedereen was er. Naast het geweldige concert had Dundee ook een andere belangrijke rol, elk jaar voerde hij een act op als clown. De kinderen vonden het geweldig en zelfs de ouders gierden om de grappen die de kinderen nog niet begrepen.

Toch wat zenuwachtig liep Jamie naar het huis van Lauren toe. De afgelopen weken hadden ze elkaar veel gezien. Jamie was al wel weer aan het werk, hij was nog niet weer de oude en dit zal wel even duren. Hij had mede doordat hij rustiger aan deed, meer tijd doorgebracht bij Lauren, het was een aangename afleiding van het drukke leven. Dit pakte vaak uit in diepe gesprekken over het leven en hun rol in de maatschappij. Ze voelden elkaar feilloos aan en hadden meer raakvlakken dan ze ooit hadden kunnen denken. Na die ene nacht die ze met elkaar hadden doorgebracht in het huis van Jamie, spendeerden ze vaker de nachten bij elkaar.

Lauren was van de jongeman gaan houden, in zijn doen en laten, zijn kijk op de wereld en zijn unieke verschijning. Nooit had ze gedacht dat ze op een man als Jamie zal vallen, een cowboy uit de bergen van Montana waar hij gedoemd was om zijn dagen eenzaam te slijten tot hij zijn dood zal vinden. En na al die diepe gesprekken en nachten die ze samen hadden doorgebracht, vond Jamie het nog altijd doodeng om haar te vragen voor een simpele date. Een date naar het dorpsfeest.

Met zijn vuist klopte hij op de deur en keek rond, de tuin was aangepakt, de veranda was opnieuw geverfd en het zag er mooi en liefdevol uit. De deur kraakte en daar stond ze. Met haar wilde haren die bewogen op het ritme van de wind en haar heldere ogen die de zijne doorboorden en alweer al zijn woorden stalen om hem sprakeloos achter te laten in een ongemakkelijke stilte. Gelukkig was daar haar vriendelijke glimlach die de zon deed schijnen op een donkere dag.

'He, wat is er?' vroeg ze opgewekt. Jamie beet op zijn lip en zocht naar de goede woorden, de woorden die de vraag niet vreemd deed klinken.

'Ja, ik vroeg me af of...' hij haalde diep adem en keek naar de grond. Lauren trok haar wenkbrauwen op en glimlachte. Ze wachtte geduldig af tot hij had gevonden hoe hij zijn zin af zal maken.

'Ik vroeg me af of je misschien...' Jamie was even stil en legde zijn hand in zijn nek.

'Of je misschien samen naar het dorpsfeest wil?'

'Tuurlijk! Dat lijkt me echt heel gaaf.' Zei ze enthousiast. Ze wenkte naar binnen en liep voor hem uit het huis in. Jamie liep in de war achter haar aan, dat ze het zo makkelijk had gevonden om antwoord te geven op zijn vraag verbaasde hem.

Ze schonk een kop koffie en een kop thee in en zette ze op de tafel. Ze ging naast Jamie zitten en glimlachte.

'Vind je dat nou zo eng?' vroeg ze voorzichtig. Ze wist na de duizenden gesprekken die ze inmiddels had gevoerd met Jamie, dat hij niet makkelijk praatte over zijn eigen gevoelens en dit dan ook echt niet leuk vond. Hij haalde zijn schouders op en nipte van zijn thee. Ze stootte hem lachend aan en schudde haar hoofd.

'Je bent zo bijzonder, James McMorrow.' Grijnsde ze. Hij lachte en haalde opgelucht adem, ze zal hem nooit belachelijk maken en al helemaal niet om zijn moeite met simpele vragen als deze stellen. Het enige wat ze deed was hem erop wijzen dat het allemaal niet zo moeilijk was.

'Ik weet het niet... ik heb nooit zulke dingen gedaan dus weet ik veel of ik het goed doe.' Zei hij zacht.

'Hoe kan je zoiets nou verkeerd doen?'

'Weet ik niet.'

Ze keken elkaar aan en ondanks dat hij zichzelf niet begreep, leek zij hem te snappen. Haar ogen twinkelden en ze keek hem vol verlangen aan.

'Ik hou van je.' Fluisterde ze en drukte haar lippen op de zijne. Ze streelde met haar hand over de zijne, die misschien wel twee keer zo groot leek. Haar blanke huid stak af tegen zijn overwerkte handen die gebruind en verweerd waren door de zon.

Een warm gevoel bekroop haar terwijl hij haar vastpakte en op de bank neerlegde. Hij zette de thee die hij nog altijd in zijn handen had, op de tafel en boog zich daarna weer over Lauren heen. Zijn ogen twinkelden en vertelden haar zoveel meer dan dat hij ooit zal vertellen. Hij knoopte haar blouseje los en trok deze uit. Ze was gekleed in een prachtige kanten bh waarvan hij droomde om die bij haar uit te trekken. Ze had haar ogen gesloten en hij kuste haar borsten waardoor ze grinnikte. Zijn handen gleden van haar nek naar haar schouder en ze haalde diep adem, van haar middel tot haar heupen en zo volgden ze alle welvingen van haar lichaam. Haar handen gleden onder zijn shirt door en ze trok zijn shirt in een snelle beweging uit en gooide deze op de grond. Hij sloot zijn ogen en genoot van de manier waarop zij zijn blote lichaam aanraakte. Zijn borst was klam van het warme voorjaarsweer en hij rook niet al te fris. Hoewel dat echter het moment op geen enkele manier zal verpesten.

Samen werden ze weggevoerd in een wereld van zachte aanrakingen en gedachten over liefde. Het gevoel van intieme liefde die alle twijfels en vragen deed vervagen met de gedachte van genot en liefde die zich nu uitte.

Heart Mountain [WATTY WINNER 2020]Where stories live. Discover now