Vaikinai, kuriems patikau

437 57 4
                                    

Vis pasakoju apie savo patirtį su vaikinais, kurie man patiko, bet niekada ne pasakojau apie tuos, kuriems patikau aš.
Mano pirmasis pasimatymas buvo vasarą, kai buvau gal 6 ar 7 klasėje. Žinau, kad vaikinas galvojo, jog aš metais vyresnė. Mes labai mėgome per fb kartu žaisti pool'a ir lažintis iš dalykų. Jis kaip tik buvo pralaimėjęs prieš pasimatymą, todėl buvo skolingas man ledų. Žodžiu susitikome, vaikščiojime parke, jis po to nupirko mums ledų, žinoma, mano ledai buvo kažkokie išsigimę, tikriausiai jau tada Dievas man siuntė ženklus, kad pasakyčiau savo tikrąjį amžių. Neesmė. Žodžiu suvalgėme ledus ir išsiskyrėme, nes buvau susitarusi su drauge, apsikabinome ir laiminga išėjau. Kai antrą kartą susitikome lidėjome draugę pas akių gydytoją, žodžiu visi kalbėjome ir aš jau pradėjau galvoti, jog man jis visai patinka, bet tada vakare gaunu iš draugės žinutę, jog jai jis patinka. Aišku pasakau, kad man jis nepatinka, nes buvo tik pradėjęs patikti, todėl tikriausiai nejaučiau labai didelio nusivylimo. Aš nežinau iš kur jis sužinojo, jog man iš tiesų mažiau metų, galbūt ta draugė pasakė, norėdama patikti jam labiau. Bet jis labai supyko ir mes daugiau nebesusitikome. Jis tikriausiai yra vienas tų vaikinų dėl kurio gailiuosi, jog taip išėjo, nes man jis tikrai patiko, tik tikriausiai buvau per maža santykiams.
Kitas vaikinas yra tiesiog įdomi istorija mat su juo net nebuvau susitikusi. Mano draugė vieną kartą nusprendė man įrodyti, jog esu graži, todėl 10 vaikinų išsiuntė mano nuotraukas ir prašė įvertinti išvaizdą. Vienas iš jų buvo jis. Pamatęs mano nuotrauką parašė draugei, kad esu super duper graži ir paprašė Facebook. Draugė davė, na ir prasidėjo mūsų susirašinėjimai. Nelabai turėjau su juo apie ką kalbėti, nes dažnai būdavo ką veiki ir viskas baigdavosi bet kažkaip susibendravome ir jis jau kvietė mane susitikti, bet aš truputį spardžiausi, nes nelabai norėjau, todėl paprašiau, kad palauktume savaitgalio. Žodžiu jis man ten skambino, mes kalbėdavome telefonu, susirašinėdavome. Ir nežinau kaip, bet kartą jis man pasakė, kad masturbuojasi prieš mano nuotrauką (čia istorijos dalis, kurios nežino net mano draugės, nes man būnant 8-toje klasėje buvo gėda net tai pasakyti). Tada pradėjau ieškoti priekabių tam vaikinui ir nusprendžiau pasakyti, jog myliu kitą (taip ir buvo tada man jau patiko mano pirmoji meilė) ir jam laiko neturiu. Taip ir nesusitikome. Bet niekada nepamiršiu šito vaikino. 😂
Na ir trečias vaikinas. Jis buvo pirmojo bendravardis. Susipažinome vėl per draugę, nes ji liepė jam parašyti 😂. Bendravome, kaip tik buvo pavasaris, o vasarai išvažiavau į Londoną, todėl norint mane pamatyti jam teko laukti 3 mėnesius. Na ir ištvėrė vaikinas, nors kaip ir su antruoju bendros kalbos visai neatradome. Per tą vasarą jis nusipirko šunį, vis man siųsdavo nuotraukas sakydamas, kad tas šuo laukia manęs 😂. Na ir ką grįžau ir visaip marinuoju laiką, nes nenoriu susitikti su juo. Bet po pusės mėnesio pagaliau prisiruošiau. Susitarėme susitikti toje pačioje vietoje, kur ir su pirmuoju vaikinu (jo bendravardžiu) nes jam taip buvo patogu. Na žodžiu susitikom, vaikštom ir neturim apie ką kalbėti išskyrus mokyklą. Jis paleido savo šunį lakstyti į voljerą, o kadangi šuo tik ką nupirktas tai ne tik jis kabina paneles su juo, bet ir jo brolis, todėl prie to pačio ateina ir tas brolis su panele (o jis yra tos "draugės", su kuria vaikinų skoniai vienodi, buvęs vaikinas). Žodžiu tyla. Jau ir šiaip awkward moment per pirmąjį pasimatymą. Žodžiu brolis su drauge išėjo ir mes nusprendėme pasivaikščioti. Negana to sutikome mano buvusias klasiokes, kurios garantuotai praėjus apkalbėjo mus. Na ir dar dėl bendro vaizdo pagražinimo pradėjo lyti aš su megstuku šalu, o jis pasisiūlo mane palidėti aplinkui namo. Galų gale kaip pabarstukai ant torto tampa tai, jog jo šuo sugalvoja man įkąsti į koją. 👍🏼 Jei kyla klausimas ar susitikome dar kartą, tai atsakymas, Taip, bet gal 30minučių. Bet viskas tuo kartu ir baigėsi nes viskas buvo baisiai keista ne tik per pirmąjį pasimatymą, bet per antrąjį kažkokie jo draugeliai dar rėkė jam "Opa, judi", todėl po to daugiau, nebenorėjau jo matyti.

Va tokie mano dating experience.
Realiai buvo ir daugiau vaikinų, bet šios istorijos man paliko daugiausiai prisiminimų. Todėl linkiu, kad jums taip nebūtų, o man palinkėkit, kad tokie dalykai nebepasikartotų ir pagaliau rasčiau normalų vaikiną.

Takaja my weird life

With big Love - Gabija

Weird me (Lietuviška)Where stories live. Discover now