Šimtosios dalies ypatumai

171 40 12
                                    

Sveikinu jus, taip pat ir save su 100-taja Weird me dalimi!
Well, ta proga manau, jog turiu neblogų, na bent jau man atrodo, naujienų.
Pastaruoju metu labai myliu B lygio biologiją ir A lygio istoriją, nors nei vienos nemoku tobulai. Klausite kodėl?
Atsakymas aiškus. Jose yra Džedas. Žmogus, kurį būtent šių mokomųjų dalykų dėka matau kiekvieną darbo dieną.
Pastaruoju metu šis vaikinas keistai flirtuoja su manimi, nors turi merginą.
Pavyzdžiui: pirmadienio biologija.
Sėdime per pamoka, mokomės apie lytinį dauginimasi ir kokius apsigimimus duoda vaikui motinos rūkymas, mokytoja sako, jog susitraukia vaiko kraujagyslės ir nepatenka deguonies. Aš sakau, "Tai vaikas gali uždusti", mokytoja sako ne, o Džedas rėkia "Kaip tai ne?". Ir ima ginti mane, aš šoke, jo mergina sėdi už manęs, o jis po velnių flirtuoja su manimi. Ta prasme, kodėl????
Na tai dar nieko palyginus su tuo, kas nutiko šiandien.
Žodžiu, pirma pamoka istorija (nors po jos langas ir mokytoja leido neiti, bet aš atėjau, ir, po velnių, nei trupučio nesigailiu).
Taigi, prasideda pamoka ir mokytoja sako, jog mums liko pasitikrinti vienas klausimas iš praėjusios pamokos, todėl imu knistis tarp savo daiktų ir ieškoti lapo su užduotimis. Tuomet netyčia nuo suolo krašto nukrenta mano sąsiuvinis tiesiai šalia jo. Aš jau lipu iš suolo jį pasiimti, kai jį pakelia Džedas, faking (čia specialiai taip parašiau) Džedas, mano širdis kulnuose, aš belekaip išsilydau.Čia tūrėtų būti moment, kai mes pasižiūrime vienas į kitą ir įsimylime. Bet aš net nepažiūrėjusi jam į akis paimu sąsiuvinį, tyliai pasakau "ačiū" ir atsisėdu į suolą, o po to visą pamoką belekaip šypsausi.
Diskutuojant apie šį įvykį su drauge ši pasako, jog šiaip vaikinai tokių dalykų nedaro (pvz.: nukrenta tušinukas po kito suolu, dažniausiai jį paspirs į tavo pusę, nei pakels ir paduos), todėl nusprendėm, kad kažkas vyksta ir, po velnių, taip norėčiau, kad tai būtų tiesa.
O dar ir tie žvilgsniai, kuriais pastaruoju metu mes šaudom vienas kitą. Nesuprantu kas yra, bet nemoku paaiškinti, kaip jaučiuosi, galiu pasakyti, kad net nemokėdama istorijos einu į ją su šypsena. ❤️

Takaja my weird life.
With big Love - Gabija

Weird me (Lietuviška)Where stories live. Discover now