Stovyklos

201 39 17
                                    

Well, man už kelių dienų 18, taigi per gyvenimą antrą kartą vykstu į stovyklą ir dar viena "tarptautinė" (nepavadinčiau stovyklos tarptautine jei joje du latviai ir du baltarusiai, o daugiau vien lietuviai, todėl dedu kabutes).
Na, pradžia buvo quite good sėdėjau autobuse prie kietos chebros iš Vilniaus ir Kauno ir per pirmas penkioliką minučių sugebėjau pajausti crush. What's fu*king (čia kad neužblokuotų wattpad'as, šiaip rašyčiau normaliai) wrong with me?! Let's call this guy Paulius (Jo vardas tikrai ne toks). Bet žinant mane I'm not cool and not beautiful (but I should say that I'm lucky), taigi, nelabai į mane ta chebra kreipia dėmesį, taigi mano relationship su kieta chebra autobuse ir baigiasi. Nepaisant to vis vien džiaugiuosi, kad 2 valandas prasėdėjau prieš tą Paulių ir pražiūrėjau į jį, nes po velnių jis hot (kas sekate mane instagrame, mano story, turėjote jį pamatyti). Na nuvažiuojame į pačią stovyklą (pasakodama truputį bijau, kad niekas neskaitytų šito albumo iš čia esančių) mus pasitinka mokytojai viskas fun, po to tris kartus pakeičiu kambarį (norėdama būti gera kitiems) ir jame apsigyvenu su tokiomis pasikėlusiomis Vilnietėmis, kad jos beveik nekalba su manimi, arba jei paprašau palaukti tai rodos, jog joms tai kažkoks košmaras (ypač vienai, neveltui turi tokį vardą kaip viena mano keista draugė, kuriai viskas netinka). Na su tuo apsistosiu ties kambariais, nes bent jau mūsų kambaryje niekas nevyksta (nors tikrai norėčiau, kad vyktų). Vos mums "įsikūrus" (nežinau, kodėl jie tai vadina įsikūrimu, jei nespėjame išsikrauti nei vieno daikto?) nueiname prie jūros, ten mus suskirsto į komandas (ir dabar paaiškinsiu, kodėl aš Lucky), nes nežinau kaip, bet patekau į tą pačią komandą su savo crush Pauliumi (tokių stebuklu dažniausiai nebūna) ir dirbsime kartu visą savaitę, God damn that's perfect.
Draugė man rašo: "sužavėk juos savo paprastumu". That doesn't help at all. Dabar paaiškinsiu viską, kodėl man nepaeis su juo, per 3 valandų kelionę nuo Kauno (kur jis įlipo) visa galinė chebra spėjo susibendrauti, o mane jiems teko priimti, nes nebuvo vietos, taigi jis jau susirado dvi tikriausiai laisvas gražias vilnietes, o tokia ugly Panevėžio marozė niekam neberūpi, visų antrą jis žiauriai crushina mūsų grupės vadovei, kuriai 20 (jam 18). Ir po velnių, negi per vieną vasarą prašau taip daug? Jei nesakiau, tai pasakysiu, vis dar esu nebučiuta, man 18 (jau skaitau, kad yra) ir aš nebučiuota, ta prasme čia jau vos ne senmergės užrašas ant kaktos, taigi mano šios vasaros tikslas buvo bučinys, bet kažkaip jaučiu, kad tai nutiks kažkur klube, su kažkokiu marozu, kuris pats lįs bučiuotis, nes gražūs kauniečiai nebučiuoja baisių panevėžiečių. Tikriausiai šiam kartui tiek. P.s. Man rodos, kad jis jaučia, kad jam crushinu.

Takaja my weird life.
With big Love - Gabija ❤️.

Weird me (Lietuviška)Where stories live. Discover now