Crush day

184 39 6
                                    

Realiai kiekviena diena bent truputėlį susijusi su bent viena mano ex ar esama crush. Nepaisant tokių keistų ženklų, kaip Lietuvių berniukas sutiktas parduotuvėje su maroziškais treningais ir keistas jo sesers žvilgsnis į mane ir tuo pačiu prieš mane eilėje stovintis vyras perka degtinę su kitos mano simpatijos vardu, aš vis dar laikausi ir kartais net juokiuosi iš tokių kvailų situacijų, kaip šiandien.

Kartais aš taip myliu anglų kalbos pamokas, nors deep inside vis dar nekenčiu savo anglų mokytojos. Taigi, šiandien rašome anglų žodžius, aš aišku eilinį kartą nelabai mokausi, nes žinau, jog vis vien bus 5 ar 6, tai kam gaišti laiką, todėl tikiuosi, kad mano suolo draugelis, kuris dažnai raudonas, kaip burokėlis, man padės, bet deja mus išskiria, ir šalia manęs lieka laisva vieta. Kadangi tikriausiai jau visi žmonės mano grupėje žino, kas yra didžiausias klasės čyteris per kontrolinius, anglų mokytoja pasako jam "... (vardas) sėsk į pirmą suolą prie Gabijos"
O dabar
Drums
....
...
...
...
...
Tas laimingasis yra
....
...
...
Mano ex crush
...
...
...
Vaikinas, kuriam rašiau iš netikro acc instagrame
A.k.a. Lietuvių berniukas!

O taip! Jūs perskaitėte teisingai. Per visą klasę pasigirsta "Uuuu" , bet jis nejuda, kol anglų mokytoja nepasako "Lietuvių berniukas arba Egzotika sėda pas Gabiją" (Jis sėdi su vaikinu, kurį (kaip ir jo brolį) mes su drauge vadiname Egzotika). Aš aišku puikiai žinau, jog Lietuvių berniukas tikriausiai net už milijoną nesėstų prie manęs, todėl esu tikra, kad pas mane ateis Egzotika. Ir buvau teisi. Tačiau, nežinau kodėl, bet tai manęs nė truputį neįskaudino, o tai nuostabu. Nejaučiu nieko lietuvių berniukui, jis man lyg siena.

Well su tomis geromis naujienomis tęsiame visą tai. Taigi kitas puikus įvykis tas, jog mano nr. 1 crush Džedas Džonsonas pykstasi su savo mergina,  ir dar viešai. Mai gash, negalėjau sulaikyti šypsenos matydama tai ir nesvarbu, jog mano šansai su juo lygūs 0. Bet jis negali būti su ja.

Taigi that's all for now

Takaja my weird life

With big Love Gabija❤

Weird me (Lietuviška)Where stories live. Discover now