He knows

251 43 8
                                    

Taigi, šiandien tas lemtingas pektadienis. Pagaliau lietuvių berniukas žino, jog rašiau iš netikros anketos. Iš pražių jaučiausi atsikračiusi didžiulės naštos, bet žinutės be emocijų mane verčia jaustis blogai. Jis baisiai supyko ir prašo, kad pasakyčiau savo vardą, bet paskutinis dalykas, kurį noriu, kad jis žinotų, yra mano vardas. Mes lankome 75% visų pamokų. Per dieną matau jį mažiausiai 3-4 kartus. Jei jis viską žinotų, pamokose jausčiausi blogiau, nei blogai. Pasakius, jog jis gali sužinoti pats ir tam nebūtinas mano vardas jis pasiūlo tokį dalyką:

Bet faktas tas, jog jis sėdi paskutiniame suole prie sienos o aš sėdžiu antrame suole nuo priekio per vidurį

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Bet faktas tas, jog jis sėdi paskutiniame suole prie sienos o aš sėdžiu antrame suole nuo priekio per vidurį. Ir norint pažiūrėti į jį aš turiu apsisukti aplinkui. Tad, Jis manęs nė neįtaria. Jis įtaria tą "draugę". Jaučiuosi dar baisiau, jog jis negalvoja, jog aš galiu būti tokia naivi romantikė. Nors iš vienos pusės gerai. Tą paslaptį galėsiu nusinešti su savimi. Nors ir velniškai norėčiau būti su juo. Taigi, dabar visam, viskas su lietuvių berniuku baigta. Pagaliau jis žino tiesą.

Takaja my weird life

With big Love - Gabija

Weird me (Lietuviška)Where stories live. Discover now