Vaikinai again

228 41 11
                                    

Niekada nesupratau ir nesuprasiu jų. Vis dar lietuvių berniukas - vaikinas, kuriam turiu tik huge simpatiją, kuri negali taip greitai dingti, kaip aš noriu. Turiu pasiskųsti 3 dalykais:
1. Jis vis dar vienas pirmųjų peržiūri mano instagram istoriją ir aš vis dar velniškai to nesuprantu, juk ant mano kaktos, ant mano suknisto profilio tikriausiai parašyta - NEKĘSK, JI NESVEIKA!
2. Jis laikina pačių baisiausių (mano nuomone) vienuoliktokių mano mokykloje nuotraukas, bet manosios palaikinti nesugeba. (Čia deep inside galvoja, "nesuteiksiu jai vilties". Boy, tu jos ir nesuteiki, tik Fucking varai mane iš proto)
3. Aš suprantu, jog mes never ever ever nebūsime kartu, ne tik dėl to, kaip aš pasielgiau, bet ir dėl jo draugų, kurie tikriausiai jam leistu draugauti su bet kuo tik ne su manimi, tačiau vis vien galvoju apie jį.
Kas kartą versdama instagram noriu vožti su gera beisbolo lazda sau per galvą, bet refleksas mane sustabdo, o kiti negali to padaryti, nes jiems gaila gadinti mano ir taip Ugly veidą.
Thanks, God, I'm dying enough.

Takaja my weird life

With big Love - Gabija. ❤

Weird me (Lietuviška)जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें