Boys list

291 39 0
                                    

Šios savaitės pradžioje buvome su drauge sudariusios mano crush sąrašiuką. Jį sudarė 4 vaikinai:
1. Lietuvių berniukas.
2. Valgyklos berniukas.
3. Vaikinas iš papildomų anglų kalbos pamokų.
4. Vaikinas iš sutvirtinimo pamokėlių.
Per šią savaitę išsikėliau tikslą sumažintį šį sąrašą, nes jis atrodo lyg būčiau kažkokia neišsirenkanti Daugiamylė. Po šiandienos sąraše liko du:
1. Lietuvių berniukas.
2. Vaikinas iš sutvirtinimo pamokėlių.
Apie lietuvių berniuką žinote tikriausiai viską, neskaitant to, jog po atostogų jis tapo laaaaabaaaai seksualus ir apsirengęs laabaaai gražiai (tai patvirtino net mano draugė).
Todėl šiandien papasakosiu apie sutvirtinimo pamokėlių vaikiną. Kaip mano draugė sako vienas iš svarbiausių kriterijų vaikinui yra tai, kad jis turi tave prajuokinti. O ties tuo tam vaikinui nei stengtis nereikia. Mat jis kažkur užsižiūrėjęs mokytojai pasako "Nepykit man poniai galvoj skraidė", o paklausus, ko einą į bažnyčia sako "Fiziškai suartėti su Dievu". Nepaisant to, kad jis prajuokina mane, nors garantuotai yra jaunesnis už mane jo išvaizda yra perfect. Kitaip negaliu pasakyti tik perfect. Tačiau, kaip žinote aš esu shy person ir dar prie to pačio konservatyvi, nes aš pati nekalbinsiu vaikino niekada ir lauksiu, kol jis pat mane užkalbins. Tad keep on dreaming, kad vienas iš jų yra pakankamai drąsus, kad užkalbintų mane.

Takaja my weird life

With big Love - Gabija.

Weird me (Lietuviška)Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora