Emotions about Bastille

222 34 24
                                    

nepabuciuota prašymu papasakosiu kiek daugiau apie Bastille koncertą.
Realiai tikriausiai geriausias mano koncertas (be jo buvau Ed Sheeran ir Imagine Dragons). Prieš išvažiuodama mokėjau kokias 4 dainas geriausiu atveju. Ir kokius 3 priedainius, taigi atrodo labai nedaug, tačiau tai nesutrukdė nerealiai pasilinksminti ❤
Dabar mano telefone puikuojasi 2 Bastille albumai.
Visų pirma sužinoję, jog Bastille vaikščios po Vilnių, su drauge į jį nuvažiavome 11 valanda ryte. Nuvykome į centra ir tik tada supratome, jog vyksta Kaziuko mugė. Mūsų šansai juos pamatyti buvo lygūs 0. Prasibąstome centre geras 3 valandas jų vis vien ieškodamos. Pavargę nueiname į kavinę ir pamatome instagrame , jog Bastille yra toje vietoje, kur mes buvome prieš 10-15minučių. Apima tokia neviltis, kad graudu. Suprantame, jog nesutiksime jų ir laukiame iki 17 valandos, tuomet sėdame į autobusą ir vykstame prie Siemens arenos. Nueiname į Ozą ten nusiperkame energetinio, kad pasikrautume savo baterijas ir per koncertą virtume energija. Išmaukiame visą buteliuką ir lekiame prie arenos. Nesitikime būti pačiame priekyje, nes prisiminus Ed Sheeran koncertą, kaip ten kažkokios panelės žviegė, kaip jas spaudė, tikrai nenorėjome būti suvaržytos visą koncertą. Bet atėjusios į areną gavome puikias vietas, nepaisant to, jog vaikinas stovėjęs prieš mane man neleido filmuoti su savo iškeltomis rankomis. Kiek žiūriu video įrašus noriu juoktis, jog to vaikino rankos visur (įkelčiau jums parodyti, tuos video, bet čia neduoda). Bet šiaip nuostabus koncertas, su atlikėjais jaučiau didelį ryšį, pats Dan Smith buvo nulipęs nuo scenos ir buvo labai arti mūsų. Aš beprotiškai džiaugiuosi, jog turėjau tokią galimybę juos pamatyti. Net nežinau ką papasakoti daugiau, nes tiesiog nuostabu, aš be žodžių.

P.s. Turiu jums klausimą: turiu tokią dėžutę, kurioje kaupiu prisiminimus, ten yra nemažai įdomių istorijų, jei norėtumėte galėčiau jomis pasidalinti. Taigi, komentuokite ar padaryti kažką tokio.

P.p.s. nepabuciuota man rodos žinau kas tu 😏😂

P.p.p.s. Šiandien mačiau Mantvydą Leknicką ❤❤❤

Takaja my weird life

With big Love - Gabija. ❤❤

You told me not to be like anybody else
Headspin, happiness, death
Be like anybody else
Broke down, nothing else left.

Hold me in this wild, wild, world
'Cause in your warmth I forget how cold it can be
And in your heat I feel how cold it can get
Hold me in this wild, wild, world
'Cause in your warmth I forget how cold it can be
And in your heat I feel how cold it can get
Now draw me close

*Labiausiai įsiminę dainų žodžiai iš koncerto ❤

*Labiausiai įsiminę dainų žodžiai iš koncerto ❤

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.
Weird me (Lietuviška)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt