Egzai, KPGprom, ir Tinderis

176 27 10
                                    

Taigi, taigi, ilgai čia nerašiau. Ir vis gi po tiek daug laiko turiu ką papasakoti. Su KPG nebebendrauju ir tiesa pasakius nežinau kodėl, galbūt mes abu per daug keisti, kad bendrautume. Mano anglų suolo draugas susirado gerą panelę ir man sukėlė šiokį tokį "gruzą", nes aš jam patikau, o jei būtų mane kabinęs jau ne kartą sakiau, kad būčiau su juo draugavusi.
Tikriausiai reikia apie viską iš eilės.
#Egzai
Na ką galiu pasakyti, tikėjausi, kad bus blogiau bet visi išlaikyti daugiau nei 50%, todėl esu patenkinta savimi. Surašiau prašymus ir įstojau į VU ekonomiką nemokamai.

Toliau
#KPGprom
Va čia ilgesnė istorija. Balius vertas 12 vergovės metų. Per jį supratau tiek daug, kad verkti norisi, kaip subrendau per tiek nedaug laiko.
Tai va. Per išleistuves pakalbėjau su savo 10 klasės simpatija ir sužinojau, kad tikriausiai būsime kursiokai (ir vėl Gabija susikūrė belekokį scenarijų, kaip ten su kuo kur ir kaip draugauja, nes juos sieja tas ir tas, kartais noriu pasakyti "Dusk, Gabija!" 🙄).
Tai tikriausiai minimalistiškai atgimė ta 10 klasės simpatija (Geriau net neprisiminti, ko esu jam prirašiusi tuo metu, kai man patiko jis). Daug rūkiau, nors nuo tada kai pradėjau rūkyti tikrai daug rūkiau, bet kaip sako rūkymas suartina. That's fuckng true, per visą vakarą pabendravau su žmonėmis su kuriais gyvenime gal 3 žodžiais buvau persimetusi, visus išgyriau, kokie jie gražūs ir prisivaišinau svetimomis cigaretėmis.
80% laiko rūkydama žiūrėjau į Džedą, bandžiau savęs klausti kodėl jis man patiko ir tikriausiai, jei kada parašytų patiktų ir vėl, bandžiau jo nekęsti arba išmokti susitaikyti, kad jis jau turi savo happily ever after istoriją, ko aš vis dar ieškau. Rūkiau ir galvojau, kaip mano gyvenime trūksta vieno žmogaus. Pagaliau laimėjusi Bosca suvokiau, kad Džedas ne man ir likimas mane stumia link kažko kito, kažko kito ir daug didingesnio, nei jis. Per išleistuves daug šokau, gėriau, rūkiau ir prie to paties buvau motina ir prižiūrėjau savo draugę, kad ji nepridarytų nesąmonių. Pasibaigus išleistuvėms neįsivaizdavau, kaip važiuosim namo, nes delninėje buvo tik 4€, o mus parvežė nemokamai, tik grįžome tikriausiai vėliausiai iš visų išleistuvėse dalyvavusių (aš namo pargrįžau 8val ryto). Žodžiu nusigavome pas vieną merginą iš paralelinės klasės į namus, o ji tikriausiai nenorėdama laikyti mūsų pas save sugalvoja, kad kažkoks ežeriukas ten netoli ir mus nusiveda prie jo, o jis belekaip toli, todėl vos nuėjus ten vienas klasiokas iš karto sminga miegoti ir pabunda tik tada kai ta mergina su savo mašina atvaro iš namų mūsų parvežti. Žodžiu to sum up išleistuvės buvo wild.

#Tinder
Kalbant šia tema nelabai turiu ką pasakyti. Vis žadu jį trinti, bet užsimirštu ir vėl rodos randu su kuo bendrauti. Bet po to (kai matchinau su savo pusbroliu) supratau, kad teks trinti jį visiems laikams. Tikrasis mano vyras vaikšto žeme, o ne ieško panos ten. O dar sužinojau, kad vienas man svarbus žmogus mokysis VU, tad labai tikiuosi jį sutikti, o tai dar labiau skatina mane pamiršti visą Tinderio shit.

Pabaigai.
Norėčiau padėkoti visiems/-oms, kas skaitėte, kas džiaugėtės ir liūdėjote su manimi šiuos dvejus metus kelionės per vidurinę. Pasakojimai apie Džedą, Lietuvių berniuką ar kitas mano simpatijas tikriausiai niekada nebus užmiršti. Bet šį kartą nusprendžiau, kad žengiu į naują etapą ir visą tai turi likti užnugaryje. Ačiū, kad skaitėte, kasdieniai pasakojimai apie mane baigėsi, bet tikiuosi grįžti su savo kurtais pasakojimais. ❤️

For the last time
Takaja my weird life
With big Love - Gabija ❤️

Weird me (Lietuviška)Where stories live. Discover now