Pusantų metų univere arba galbūt Gabija grįžta į wattpad

102 12 3
                                    

Plonais savo pirštais
Mirtis man mėgsta glostyt skruostus
Moko, kad reikia prisiminti, ką tik mes patyrėm.
Tą meilę begalinę, kurią tik tau jaučiu.
Visus sapnus ar net mintis (nors jos ne vien tik apie mus).
Ji liepia man rašyti?
Kodėl?
Kad vieną dieną tu suprastum,
Kaip aš tave mylėjau.
Ir tikriausiai vis dar tebemyliu.
2018 04 02

Jau kurį laiką galvojau apie būtent šią "knygą" šiame puslapyje. Per tą laiką, kol buvau dingusi nutiko tieeeek daug. Kad net nežinau nuo ko pradėti pasakoti, nors žiauriai noriu. Atrodo, jog per tą laiką pamiršau net kaip rašyti. Kas yra šiek tiek liūdna.
Taigi...
Pirmi metai.
Vis dar buvau ta gerietė, kuri nedaro nieko blogo. Nebuvo ir nieko labai gero. Įstojau į Studentų atstovybę, kur veikiau daug ir susipažinau su dar daugiau žmonių. Vėl įsimylėjau, kas visai nuspėjama. Vaikinas dvejais metais už mane vyresnis (pavadinkim jį Jonu, nes jis tuo metu man buvo toks hot kaip Karolinos Meschino ex Jonas Misevičius, bet dabar pamačiusi jį noriu žegnotis ir tikrai ne todėl, kad jis man nebepatinka), daug bendravom, darėm didelius dalykus, tapome labai artimi ir galbūt dėl to, kad jis elgėsi su manimi taip, kaip nesielgė tuo metu dar niekas, man jis pradėjo patikti. (Nu tipo, ten buvo visko, nuo stovėjimo apsikabinus prieš visą fakulteto atstovybę, dirty texts, kai esam viename kambaryje ir šalia yra kiti žmonės iki to, kad jis miegojo mano barako kambaryje (deja skirtingose lovose) ir mes buvome tik dviese. Jis buvo tas gerietis, kurio visada ir norėjau savo gyvenime. (na ir aišku, kaip beveik visos tikros ir ilgos Gabijos meilės nešiojo akinius). Nors šiuo metu jis sako, kad nieko tarp mūsų nebuvo (aš jam nieko ir nebejaučiu, apie tai vėliau), bet nu blemba, koks normalus bičas tau atsisėda ant kelių ir tave apsikabinęs sėdi, kai mato kiti žmonės, koks normalus vaikinas tau kai tik pasipuoši sako "Gabija, atrodai sexy ir hot" (tarp kitko, kai jis taip sakė paskutinį kartą tai buvo paskutinė diena, kai jis man dar patiko) arba vadina tave kacyce. Jis mane taip varė iš proto, kad aš nemoku apsakyti. Jis dar ir muzikantas (o čia jau Gabijos full package), aš dėl jo grupės koncerto eidavau anksčiau į visus univero renginius vien tam, kad pamatyčiau, kaip groja jis ir paklausyčiau jo muzikos, kuri net nėra mano stiliaus ir jei šiaip random būčiau išgirdusi tikriausiai persijungčiau į kažką kitą. Kas blogiau, tai kad jo vardas yra lygiai toks pat kaip mano tėvo ir kas keisčiausia dėl jo aš sugadinau savo gyvenimą taip, kad didesnio mental breakdown nebuvau turėjusi dar niekada (net mokyklos laikais)

Antri metai arba tiksliau 2019m. Vasara.
Va tada Gabija kažkokiu kosminiu būdu pasileido plaukus prieš pirmakursius, kas buvo labai neįprasta man. Tapau žiauriai kieta, bendraujančia persona, su kuria bendravo tikriausiai 70% aktyvių pirmakursių. Ir *drum roll* rugpjūčio 23d. Naktį arba tiksliau rugpjūčio 24d. Kažkur apie 1val. Gabija had her first French kiss *čia turėtų būti sarkastiškas emoji*
Faktai apie tai:
• buvo laaaabaaai prastas bučinys.
• aš buvau laaaabaaai girta.
• su tuo vaikinu bučiavausi ir daugiau (dar 3 kartus, kol mes žiauriai nesusipykom), kas keisčiausia, kad kiti kartai buvo žymiai geresni.
• apie tai, kad mes bučiavomės žino tikriausiai visi ten buvę žmonės.
• bučinio vieta tikriausiai blogiausia vieta Vilniuje (Cocainn nightclub). Ne, mes ten nesusipažinome, jei kyla toks klausimas. Neslėpsiu, mūsų bučiavimosi vietos nepasižymi gerumu.
• tapdama kuratore gavau taisyklę nesusidėti su pirmakursiais like this (Taip, jis pirmakursis), bet sulaužiau tą taisyklę normaliai dar net nebūdama kuratore. (Ir dar jam sakiau, kad jei sulaužysiu tą taisyklę tai tik su juo, bet deja jis nebuvo vienintelis su kuriuo ją sulaužiau)
• Jis my type (again su akiniais)
I think that I might be inlove with him
• Su visu tuo aš norėjau sukelti pavydą Jonui (tikrai nebuvo gera idėja)
After all mes susitaikėme po to max didelio pykčio ir sausio pabaigoje mes netgi bendravome per sms taip lyg tikrai bandytume kažką rišti, nors tai buvo be galo keista, bet man patiko ir aš šypsojausi max daug. Mes vis dar kartais susirašom ir aš dar naiviai tikiu, kad gal kažkas bus.

Jis tikriausiai buvo tas žmogus, kuris atvėrė Gabijos pašėlusią evil side, bet nežinau kodėl man tai beprotiškai patiko, nes prie jo drįsau daryti tokius dalykus, ko Gabija būdama mokykloje nedrįstų never ever. Pvz.: prie kokių 15 žmonių garsiai pasakyti, kad bičas prastai bučiuojasi, o vėliau eiti su juo bučiuotis kažkur pasislėpus. (Žinau, galvojat: "va čia tai beprotė") ir tai dar ne viskas.
Vienas iš mūsų make out'ų buvo Jonui stovint  priešais mus kokių 3 metrų atstumu, kas buvo visai linksma, nes nors tuo metu man jau patiko jis (pavadinkim jį Leo, nes nu mes kartu buvome wild like Lions). Ir mes ten ne šiaip sau make out'inom, ten buvo wild make out (as almost all of our make outs)
Na o po pirmo make out'o aišku atsirado daugiau kandidatų. Pvz.: Kirkas (jį pavadinau taip, nes tai lygiai taip pat šlykštus žmogus, kaip ir šitas vardas)
Kirkas. Net nežinau kaip jį vertinti. Tikriausiai iki to max didelio pykčio į kurį įeina ir jis, būčiau sakiusi, kad fakultete tai mano geriausias bernas draugas. Bet dabar... Aš su juo nesisveikinu. Pamačiusi, pereinu į kitą koridoriaus galą. Ir n kitų dalykų. Kai Leo dėl tos šūdinos situacijos atsiprašė ir mes susitaikėm, apsikabinom ir jei bjauriausia merga fakultete iš savo mašinos nebūtų žiūrėjusi į mus tikriausiai būtume pasibučiavę. Kirkas nepadarė nieko.
Nors jis buvo man daug artimesnis nei Leo.
Mes su juo bučiavomės tikriausiai visose barako vietose apie kurias tik galima pagalvoti. Ne vieną kartą darėme kai ką nelegalaus. Ir kažkokiu kosminiu būdu mes nepasimylėjom, nors ir buvom beveik nuogi. (Don't ask) Mes buvom friends with benefits, (nes jo gyvenime nebūčiau galėjusi įsimylėti) tik benefits baigėsi labai ne benefiting man.
Kirkas net negražus, mano draugės sako, kad jis primena bomžą, barzda ir trumpi plaukai, nieko ypatingo, visiškai basic bernas, nepaisant to, kad jis dar vienas Kaunietis mano gyvenime. Jis net ne mano tipo, bet neslėpsiu, kaklą ir krūtinę bučiuoti tikrai moka. Ir tai, kad girti mes kalbėdavome apie keisčiausius dalykus ever, kad jis gamindavo man maistą barake 12 nakties 16 aukšte, o maisto gaminimas užsibaigdavo make out'inimu šaltame rugsėjo pabaigos ore ant barako stogo. Mane šiek tiek dar glumina faktas, kad net tada, kai jis mane išdavė ir pasielgė kaip kiaulė su savimi pasiimdamas kaip stipriausią ginklą žmogų, kurį buvau įsimylėjusi (Leo), jis drįso man kelti ultimatumus ir apsimesti draugu.
Nes net būnant mums su Kirku gerais draugais visi Gabijos širdies keliai vedė pas Leo. Jis nebuvo tobulas kitoms. Kurie matė mano paskutinę mokyklos simpatiją Džedą, tai sakė, kad Leo yra šiek tiek stambesnė jo kopija. Ir man visiškai nerūpėjo, kad jis yra stambus. Man patiko, kaip mums besibučiuojant jis rankas sudeda į užpakalines kišenes ir stipriai suspaudžia mano užpakalį. Aš Dievinu žinoti, kad kažkur žemės ūkio ministerijos apsaugos kamerų įrašuose turi būti rugsėjo 26d. nakties video, kur mes kaip išprotėję bučiuojam vienas kitą. Kur aš drąsiai atsagatau jo marškinių sagutes ir šildausi sušalusias rankas po jo švarku. Man patiko tai, kad mes išlipom iš to nejaukaus girto bučiavimosi, kur kitą dieną negalėjai žiūrėti į žmogų. Aš vos kelios dienos nuo tada, kai mes pasibučiavom pirmą kartą turėjau susikabinusi už rankų jį įvesti į klubą, nes mat jam 19. (Dabar jau 20) Aš vis dar turiu tą nuotrauką, kur mūsų rankos sunertos, ir kartais su nostalgija žiūriu į visas nuotraukas su juo ir galvoju apie tuos momentus, kada aš žinojau, kad nėra jokio kito atsakymo į klausimą: "Ar aš jam patinku?", kaip "taip". Nepamirštu to, kaip aš sėdžiu Turkijoje, pusseserės vestuvėse ir susirašinėju su juo apie tai, kaip noriu namo ir kaip jam tinka mano fakulteto, fakultetinių dienų džemperis. Ir man visiškai vienodai, kad mano pusseserė ką tik susituokė su turku, nes aš noriu grįžti namo ir pamatyti jį. Dabar visa šita corona ir aš vėl Panevėžy nuobodžiauju užmigdama ir pabusdama su mintimis apie jį.

Aš vis dar ta pati naivuolė Gabija, kuri per du metus nepasikeitė, o kartais atrodo kad net ir suprastėjo, nes myli labiau, nei iki tol. 

Baigiant Gabijos love drama, kur ji vis dar myli berną, kuris su ja žiauriai negražiai pasielgė. Ir džiaugiasi tuo, kad bent paskutinis vaikinas, su kuriuo teko bučiuotis buvo Leo, nes kitaip Gabija suėstų save mintimis, kodėl ne jis. Noriu palinkėti Jums būti drąsiais, nes tik tada galime tapti daugiau nei paprastais žmonėmis ir mylėti tuos, kuriuos norime, daryti tai ką trokštame ir nusispjauti į tai kokios bus to pasekmės.

Trumpai, studijuoju dalyką, kurio nemėgstu, atstovybei atidaviau visą save ir per ją save pamečiau. Myliu žmones, kurie eilinį kartą nemyli manęs. Jaučiuosi kaip nesibaigiančiame mean girls filme ir rodos tai greitai nesibaigs.

Beprotiškai Jūsų pasiilgau!

Big love
Gabija ❤️

Weird me (Lietuviška)Where stories live. Discover now