Teisės

214 42 17
                                    

Po velnių, nekenčiu suknistos Regitros!!!!! Dauguma čia skaitančių tikriausiai net nenutuokia, kas tai yra. Papasakosiu plačiau, tai yra įmonė, kurioje visi Lietuvoje gyvenantys žmonės norėdami turėti vairuotojo pažymėjimą turi išlaikyti teorijos ir praktikos egzaminus. Na teorija išlaikiau iš pirmo karto 90%, visa laiminga išėjau, viskas Okay.
Vakar prašiau jūsų, kad palinkėtumėte man sėkmės, tai linkėjote man išlaikyti vairavimo egzaminą iš pirmo karto. Deja, susivariau per pirmas 5 to egzamino minutes ir ties tokiu dalyku, kad visą kelią namo (45 minutės pėstute) save keikiau kaip tik įmanoma.
Žodžiu man pasitaikė tobulas egzaminuotojas, kurį vos pamačiusi galvojau, kad tik jis būtų man, mašina irgi tobula, išbandymo ratuką apvažiavau tobulai, grįžome į aikštelę, manęs paklausia ar laikysiu egzaminą, pasakau, kad taip. Manęs paklausia 3 teorinių klausimų, nors jaudinuosi viskas kaip per sviestą, tuomet įvažiuojame į aikštelę ir man atitenka automobilio pastatymo būdas būtent tas, kurio norėjau ir pasistatau tą automobilį būtent taip, kaip mane mokė vairavimo mokytojas (galinė linija turi kirstis su vairuotojo durų rankenėle), pasistatau tikrai gražiai, mašina tiesi, viskas super, bet tada man pasako "lipam pažiūrėsim" iš pradžių susimėtau, galvoju "gerai", juk tikrai gražiai pasistačiau. Ir tik išlipusi pamatau, kad iki galinės linijos gal 5 metrai, negaliu patikėti savimi, kad susivariau ties tokiu lengvu dalyku, net tas egzaminuotojas sako "kaip gaila, kad susikirtai taip". Ir faktas tas, kad po pirmų 2 egzamino minučių jau ėjau namo į balą išmetusi 31eurą. Ir dar prie to paties kito egzamino lauksiu daugiau nei mėnesį. Ta prasme per tiek laiko aš galiu pamiršti, kaip vairuoti iš viso reikia. Nekenčiu lietuviškos sistemos.

Takaja my weird life
With big Love - Gabija ❤️

Weird me (Lietuviška)Where stories live. Discover now