Ar tai ženklas?

260 43 14
                                    

Šiandien yra sekmadienis, todėl turiu apsilankyti bažnyčioje. Šį kartą meldžiausi laaaabaaai nuoširdžiai ir kai kunigas pasakė išsakyti savo prašymus mintyse tyliai paprašiau, kad pagaliau atrasirastų tas vienintelis, nes man nusibodo būti vieniša. Ir gavau tarsi du ženklus po to.
Taigi, einame su drauge po mišių į centrą atsigerti kavos ir nusifotografuoti prie eglutės (šiais metais Panevėžys, kaip niekad, gražiai papuoštas, tad, jei gyvenate netoli, kviečiu aplankyti marozų sostinę). Einame link tokių snaigių nusifotografuoti.

Ir bam einant link jų pro pat mus praeina lietuvių berniukas

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ir bam einant link jų pro pat mus praeina lietuvių berniukas. Aš apšalusi stoviu, net nežinau, ką daryti. Galvoju tik ar tai ženklas. Apie savo prašymą papasakoju draugei, ji sako, jog tai tik dar vienas įrodymas, jog turime būti kartu. Tik aš nė neįsivaizduoju, kaip. Jau beveik buvau nustojusi galvoti apie jį ir vėl jis išdygo prieš akis, o dar po tokio įvykio. Su drauge sarkastiškai pasijuokiame, gal jis atėjo į pasimatymą ar panašiai ir nueiname fotografuotis. Nusifotografave einame prie eglutės, ten pasifotografuojame ir einame į kavinę ir einant į ten vėl pamatau jį. Bandau raminti save, kad neišraudonuočiau. Jis priešais eina su sese ir jos draugu. Praeiname šalia vienas kito. Mūsų pečiai susiglaudžia. Ir aš jaučiuosi vėl pasimetusi. Vienas įvykis ir mano mintys vėl chaose.
Nepaisant visko atsiranda ir antras ženklas būnant kavinėje man parašo vaikinas, kurį prieš išeidama iš bažnyčios pafollowinu instagram'e. Todėl net nežinau, ką man Dievas nori tuo parodyti? Viena problema, tas vaikinas kurį pafollowinau yra iš Ukmergės. Ir metais jaunesnis (nors ir lietuvių berniukas beveik metais jaunesnis). Nebesusigaudau visai. Gal kas galite pasakyti, kaip turi būti?

Takaja my weird life

With big Love - Gabija ❤️

Weird me (Lietuviška)Where stories live. Discover now