Dating on Tinder

238 54 24
                                    

Ta prasme....

Aš neturiu žodžių norint apibūdinti mano vakar dieną. Todėl papasakosiu kaip viskas buvo.

Nu nafik...

Kodėl????

Žodžiu...
Pasakoju.

Taigi, vakar ėjau į savo antrą Tinderio pasimatymą, su visiškai kitu vaikinu. Jausmas, lyg jei vietoj to vaikino mane į pasimatymą būtų pakvietęs 3 metais jaunesnis mano draugės brolis, būtų buvę žymiai linksmiau.
Okay, netempsiu gumos ir pasakosiu viską.
Žodžiu.
Tas vaikinas metais už mane jaunesnis iš kito miesto mokosi sporto mokykloje pirmus metus, todėl nieko Panevėžy nematęs. Nu aš tokia Okay, sakau už puodelį kavos galiu draugiškai pavedžioti nesunku man gi.
Tai va vakar apie 18val. susitinkam, ten tipo pakalbam, man jis iš karto nepatinka, nes belekaip prisikvepinęs ir nenusiskutęs savo paaugliškų ūsų. Nueinam į vieną vietą, kur paprastą dieną nėra žmonių ir 50/50 kava. Žmonių vis gi buvo, nes savaitgalis, bet nieko pažįstamo, so lucky me. Jis nuperka pačios nemėgstamiausios mano kavos, bet kai žmogus tau stato tai nesakysi "to nemėgstu, ano nemėgstu". Žodžiu išeinam į miestą, kalbam, kas kelias minutes belekokia tyla ir aš stengdamasi, kad nebūtų awkward klausinėju jo apie mokyklą. Žodžiu nieko gero nesužinau. Tada parašo mano gelbėtoja draugė, kad jai išsikrauna telefonas ir mums jau laikas susitikti. Nu žodžiu ir jau ruošiamės skirstytis savo keliais, atsisveikinam apsikabindami (čia mandagumas tik) kelios sekundės ir aš jam matau, kaip jo atkištos lūpos artėja prie manųjų. Kaip nebučiuota reaguoju žaibiškai, prieš jo nosį atkišu savo suskleistą skėtį ir kelis kartus pakartoju "Nope, nope, nope", o jis vietoj to, kad atsiprašytų dėl siaubingos situacijos, po velnių, paklausė ar negalėtų manęs pabučiuoti į žandą, aš tik pakartoju žodį "ne" ir kuo skubiau dingstu iš jo akiračio. Susitinku su drauge, ir visą kelią autobusu iki mūsų vienos mėgstamiausių kavinių tik kartoju "Kodėl?" susiėmusi už veido, bandydama užmiršti tą įvykį, jaučiu šlykštų blogumą burnoje ir purtausi nuo klaikiai siaubingo šio pasimatymo.
O aš galvojau, jog tas pasimatymas, kai man į koją įkando šuo buvo blogas....
Ir tai dar ne viskas, sėdint kavinėje man jis parašo į Tinderį ir klausia ar patiko pasimatymas. Aš atrašau "Labai." be jokio emoji. Jis atrašo "Irgi. Norėsi dar susitikti?" Aš atrašau "Čia buvo sarkazmas. 😉 Never ever ever again. 🤦🏽‍♀️"
Ir tada jis mane išvadina Gold digger'e. Ta prasme, dafak, aš dar prieš perkant jo paklausiau ar man pačiai nusipirkti kavos...
Ta prasme...
Raukiu viską su pasimatymais iš Tinderio, dabar lauksiu Džedo arba kol atsiras koks normalus variantas mano gyvenime.

Takaja my weird life
With big Love - Gabija. ❤️

P.s. Penktadienį 13 išsilaikiau teises 😂

Weird me (Lietuviška)Where stories live. Discover now