1 mėnesis mokslų ir 100 dramų

191 47 3
                                    

Taigi, prasidėję mano paskutinieji kaip moksleivės mokslo metai smogė man tiesiai į veidą su vyrišku kumščiu. Viskas tapo sunku ir nesuprantama išskyrus matematiką, kurią pradėjau mokytis kiek galima labiau, nes pagrindiniuose mano studijų pasirinkimuose didžiąją dalį balo (0,4) sudaro būtent matematika. O kita... Na, pavyzdžiui istorija (0,2 balo) norint stoti nemokamai būtinas egzaminas, ką galiu pasakyti, dėl prasto savo mokymosi galiu kaltinti istorijos mokytoją, kuri prieš mano nosį pasodino mano mylimą simpatiją, kuriai atleidau net pavogtą kelionę į svajonių šalį, Džedą Džonsoną. Ta prasme, aš 90% pamokų skraidau kažkur padebesiais svajodama apie jį ir kurdama scenarijus naujoms istorijoms, kurioms rašyti visiškai neturiu laiko. Net Adolfas Hitleris nėra toks įdomus, kaip Džedas. O jis dar ir svaidosi į mane savo žvilgsniu, būtent šį pirmadienį jis į mane žiūrėjo eidamas į savo vietą, ir neįsivaizduojate, kaip sunku buvo nusėdėti vietoje, kol galėjau pasakyti apie tai draugei. Ir nuo tada aš mirštu dėl jo. AGAIN, nors ir per istorijos kontrolinį jis pastoviai rėkė ir prašė savo merginos pagalbos, kuri jam atsako, jog nežino, nors pati rašo belekiek daug. O aš mintyse "Babe, nusirašyk nuo manęs viską, jei tik tau padės". Bet žinoma to nepasakau ir viskas lieka kaip po senovei. Aš ir mano geriausia draugė svaigstame dėl dviejų užimtų 12-tokų. Well, mano mėgstamiausias mokomasis dalykas - Anglų - vis dar mane myli tik kalbėjimo prasme. Todėl vėl pasipila 6-tai, tik šį kart iš mano rašinius taisančios ir manęs deep inside nekenčiančios auklėtojos. Apie kitus mokomuosius dalykus net nekalbėsiu, nes jausmas lyg daugiau pamokų, išskyrus tuos 4 dalykus, kurių egzaminus laikysiu, nebūtų.
O dabar mokytojų diena. Well, visų pirma, buvo belekaip awkward pirmą kartą realiai susitikti ir pakalbėti (ne tik pasisveikinti) su nepabuciuota mergaičių tualete. Ir nemoku paaiškinti, kodėl, galbūt todėl, kad ji vienintelis žmogus, be mano geriausios draugės, kuri žino viską nuo A iki Z apie mano simpatijas (įskaitant ir tikrus jų vardus ir pavardes), visoje mokykloje. Ir tas žmogus, kuriuo pasitikėti bijau, bet pasitikiu. Tą pačią dieną išgėriau kavos normą, kuri galėjo sukelti man širdies smūgį (kaltinkite mokytojų kambaryje buvusią nemokamą kavą), na širdies smūgio nebuvo, bent jau ne ta prasme. Nes vieną kūno kultūros mokytoją pavaduojantis mano bae man sukėlė ne vieną širdies smūgį ir dirty mintelę apie tai, kas būtų, jei būtume tikri mokytojai (Don't judge me).
Well, ką galiu pasakyti, aš drama Queen ir man nuo to bloga, nes noriu, kad po velnių mane pagaliau pamiltų mano 2 metų (su pertraukomis) crush ir pagaliau mestų savo paną su kuria draugauja metus ir 10 mėnesių.

Takaja my weird life
With big Love - Gabija ❤️

P.s. Prie visko galiu pridėti dar nevykusį tinderio pasimatymą su vaikinu, kuris tikriausiai man patiko, nes noriu, kad man rašytų bet neberašo 😭

Weird me (Lietuviška)Where stories live. Discover now