News

152 31 3
                                    

Taigi, labai senai rašiau, pastaruoju metu dramų pas mane mažai. Taigi, atsiprašau tos mergaitės, kuriai buvau žadėjusi apie viską parašyti anksčiau.
Esu nuolatinė Tinderio naudotoja, mano ultimate crush Džedas manęs nemyli ir niekada nemylės, nes su savo pana įstojo studijuoti į UK ir sutikus mieste tik eina išsišiepęs. Mano paskutinis didelis ir gražus prisiminimas buvo prieš 9 mėnesius, taigi gyvenimas lievas.
Prieš kiek daugiau nei 2 savaites netekau labai artimo žmogaus, tai labai mane griaužia iš vidaus, jaučiu, jog tikriausiai prasidėjo migrena. Sunkiai susitaikiau su didele netektimi, todėl vis dar galvoju apie tą žmogų ir daug apie tai rašau sau. Prieš kiek daugiau nei mėnesį pirmą kartą pabandžiau parūkyti, visai patiko, todėl iki šios dienos esu surūkiusi 45 cigaretes, congrats to me! (Nesakau, jog man tai Super duper patinka, bet tai greičiau buvo pabėgimas nuo sunkios situacijos).
Per tą laiką susipažinau su draugės pusbroliu, jis yra 3 metais už mus jaunesnis, bet nežinau kodėl viskas su juo yra Super awkward. Match'inau su juo tinderyje. Kažkada, kai jis atsisveikinant 101% norėjo apsikabinti aš jam ištiesiau panosėje savo ranką. Kitą kartą pasisveikinant jau apsikabinome, bet vėl kažkaip keistai, beprotiškai keista. Ta prasme jis simpatiškas, viskas su juo cool, bet mes visiškai nekalbame ir tai taip keista, kad jei kas būtų mano vietoje tik suprastų, nes realiai aš pati nesuprantu kodėl man būnant šalia jo viskas taip keista.
Realiai ėmiau dar labiau nekęsti mokyklos. Nusipirkau lietuvių kalbėjimą už beveik 11€, o jį reikia belekaip taisyti, keikiu mokytoją, kad ji patarė pasirinkti būtent tą temą, nes jei būčiau rašiusi savo norima tema, kalbėjimą būčiau galėjusi pasirašyti pati. Istorijos mokytojai neapykanta tikriausiai auga kaip ant mielių. Dabar didžiausias relax tik dėl anglų, nors greitai laikysiu šio dalyko egzaminą. Tiesa, vis dar nežinau kur stoti ir ką veikti ateityje, todėl tikriausiai bandysiu stoti į 5 skirtingus universitetus. Bus linksma. O ypač, jei neįstosiu į nei vieną!

Žodžiu tokios tos naujienos.

Takaja my weird life
With big Love - Gabija ❤️

Weird me (Lietuviška)Where stories live. Discover now