kapitel tjugotre

435 6 0
                                    

Tim

"Men sug av mig Johan" säger Oliver irriterat när Johan återigen försöker förklara något jävla mattetal för honom. Både jag och Oscar sitter och småskrattar åt situationen. 

"Gärna baby, ge mig en tid och plats så ska du få ditt livs avsugning" svarar Johan överlägset. Oliver bara mumlar till svar innan han river ut pappret ur sitt räknehäfte och knöglar ihop det till en boll. 

"Ge mig ett papper" säger jag och sträcker mig efter ett papper. När jag rivit ut ett knöglar jag ihop det till en liten, hård boll. "100 spänn var om jag pricar Nicole på huvudet" säger jag och killarna flinar. Nicole är vår älskade mattelärare som hatar oss alla fyra. Det är ett svårt kast och jag lär inte pricka då hon står böjd över en bänk och hjälper någon på andra sidan klassrummet. 

Jag siktar och kastar den lilla pappersbollen och till min förvåning prickar den Nicole mitt på huvudet. Vi alla fyra flyger upp från våra stolar och skrattar. 

"Enklaste 300 spänn jag tjänat" säger jag och flinar. 

"Tim Karlsson! Till rektorn! NU!" fräser hon surt "Vet ni vad, jag orkar inte med någon av er - alla fyra till rektorn!" säger hon argt och vi plockar ihop de få grejer vi hade med oss. Hon har redan ställt sig vid sin dator för att meddela rektorn att vi kommer. 

"Men Nicole, jag börjar förstå ekvationerna nu!" säger Oliver och Nicole ger honom en blick som i ett annat universum hade kunnat döda. Vi går besegrat ut från klassrummet och börjar traska bort mot rektorns kontor. 

När vi kommer fram står rektorn redan i dörröppningen och ser på oss med besvikna ögon. 

"Två i taget" säger hon och ser på mig och Oliver. Vi suckar och följer efter henne in på kontoret. 

"Varför kan ni inte bete er? Kasta pappersbollar gör man på dagis!" säger hon och jag suckar. "Ni är snart 17 år, jag förväntar mig bättre!" säger hon och spänner blicken i först mig och sedan Oliver. "Jag kommer ringa hem till era föräldrar" 

"Vänta lite, för att en pappersboll flög genom klassrummet och råkade träffa läraren?" säger Oliver och jag flinar. 'Råkade träffa läraren' är väl inte direkt vad som hände. 

"Nej, för att ingen av er kan bete er och jag vill att era föräldrar ska vara medvetna om problemen ni orsakar här på skolan" säger hon och jag slänger bak huvudet och stönar irriterat. 300 kronor är inte värt detta. 

"Skicka in Oscar och Johan när ni går ut" säger hon och vi reser på oss och går ut från kontoret. 

"Kärring" mumlar Oliver och jag svär instämmande. 

"Er tur, var charmiga, hon är defintionen av 'pain in the ass' idag" säger jag och Johan suckar. 

"Tim! Jag hörde det där!" fräser rektorn och jag suckar. Fucking perfekt. Jag och Oliver slår oss ner i fotöjlerna utanför kontoret där Johan och Oscar precis suttit. 

"Ska du festa ikväll?" frågar Oliver och jag nickar. "Skönt - mamma tvingar mig vara hemma och ha någon jävla middag med farmor och farfar"

"Segt" svarar jag även om jag för tillfället inte hade velat något annat än att träffa min farmor och farfar. De båda dog när jag var liten och jag hade verkligen velat träffa dem en sista gång. 

"Om du hittar någon snygg tjej kan du väl ge henne till mig efteråt, jag kommer behöva lite avslappning efter ikväll" säger han och flinar. 

"Jag kommer inte ligga med någon" säger jag och Oliver ser underligt på mig. 

"Driver du? Ska du inte ens vara med en tjej?" säger han och jag skakar på huvudet. "Du har ett spel på gång! Är hon snygg?" konstaterar han och jag suckar. Ska jag berätta om Johanna? Nej. Eller?

Dra mig genom helvetet till himlenWhere stories live. Discover now