13 ➳ 'değişen roller'

2.6K 241 398
                                    

'Değişen koşullar, değişen roller...'

🌼🌼🌼

🌼🌼🌼

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

kim_park_college: Fotoğraf kulübünün bu haftaki çekimlerinden:Model: Park ChaeyoungKameraman: Kim SoorimMakyöz: Min HaeriStilist: Kim Younghe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

kim_park_college: Fotoğraf kulübünün bu haftaki çekimlerinden:
Model: Park Chaeyoung
Kameraman: Kim Soorim
Makyöz: Min Haeri
Stilist: Kim Younghe

(y/n:resimde kıyafeti görülmüyor ama hepsinin kıyafeti de ayrı, siteden fotoğraflardan sadece ikisinin paylaşıldığını düşünün, her çekimde dört kişiden biri kameraman, biri makyöz, biri model diğeri de stilist oluyor)

"Çüş. Bu kadar yakın çekmek zorundalar mıymış?" Telefonumdan resmi dikkatle incelerken Taehyung neye baktığımı görmek için iki adımda yanıma geldi. Taehyung'un annesi ve babası iş gezisine gitmişti, bu yüzden Taehyung'la beraber şu an evlerinin havuzlu bahçesinde oturuyorduk.

Elindeki portakal suyundan bir yudum alıp arkama geçti. Havuzun başındaki şezlonglarda uzanıyorduk. Hava iyiden iyiye sıcaklamaya başlamıştı, biz de bunu fırsat bilerek kendimizce havuz sezonunu açmıştık. Altımda deniz şortum, üzerimde de açık mavi ve desenli ince gömleğim vardı. Az sonra havuza gireceğimiz için gömlekleri ceket gibi üzerimize geçirmiştik.

Taehyung'un ekrana bakmak için arkama geçmesiyle telefon ekranını göğsüme bastırdım. Tek kaşını kaldırarak sırıttı. "Neye bakıyordun lan?"

"Hiç," diye mırıldandım ve ona ters ters baktım. Sonra imalarından kurtulmak için bir şey uydurmam gerektiğine kanaat getirdim. Huysuz bir şekilde yüzüme hoşnutsuz bir ifade yerleştirdim. "Geçenki çekimlerde çok yakından çekmişler de, hoşuma gitmedi fotoğraflar. Ona sinirlendim."

İnanmamış gibi kaşlarını kaldırdı ve elindeki içeceğiyle şezlonguna uzandı. "Benim bildiğim Jungkook fotoğrafları çekilmez çekilmez, yayımlanmasını beklemeden bakar ama."

Zaman kazanmak adına vişne suyumdan derin bir yudum aldım. Normalde soju içecektik ama sojuyu akşam içmeye karar vermiştik. Serinlemek istediğimiz için de Taehyung'un annesinin elleriyle hazırladığı buz gibi meyve sularından içiyorduk. Dediğine bir yanıt vermedim neyse ki üstelemedi de. Ben kulübün diğer fotoğraflarına bakarken Taehyung da fotoğraflar çekiyordu.

𝗹𝗼𝘀𝘁 𝗺𝗲𝗺𝗼𝗿𝗶𝗲𝘀'ʳᵒˢᵉᵏᵒᵒᵏ'Where stories live. Discover now