15 ➳ 'saklı duygular ve ruhlar'

2.3K 219 313
                                    

'Saklı duygular, saklı ruhlara ithaf edilmiştir.'

🌼🌼🌼

"Niye apar topar gittin ki?"

Taehyung'un sorusu üzerine omzumu silktim ve çalıştığımız salondaki aynada dans hareketlerimi gözden geçirdim. "Annem çağırdı."

Taehyung alaycı bir ifadeyle gülümseyerek aynadan bana baktı. "Annen çağırınca gitmezsin sen. Chaeyoung'la kavga mı ettiniz?"

Ben bir şey diyemeden cümlesinin devamını kendi kendine mırıldandı. "Gerçi o çok kavgadan çıkmışa benzemiyordu ama."

Boğazımı temizledim ve dans hareketlerimi keserek sert bakışlarımı Taehyung'a yönelttim. "Kavga falan etmedik. Annem çağırdı ve gittim. Son zamanlarda sert olduğunu biliyorsun."

Yerdeki şişeyi aldıktan sonra ağzına dikmeden önce hızlıca konuştu. "İyi de annen hep sertti zaten."

Sözlerine karşılık vermediğinde suyu bitirip tekrar konuştu. Diğer yandan da ağzından damlayan suları silmeye çalışıyordu ama o kadar beceriksizdi ki tişörtüne içtiği suyun yarısı dökülmüştü bile. "Baban gelmedi mi hala yurt dışından? Belki onun arkasına sığınırdın."

Babamla bariz bir sorunum yoktu. Sadece çok görmediğim biriydi ve dolayısıyla aramızda belli bir samimiyet olmaması doğaldı. Ama annemle sanki aramızda özellikle bir şey varmış gibi birbirimize sert davranırdık. Bu yüzden Taehyung'un dediğini yapabilirdim.

"Bir ay sonra gelecek galiba," diye mırıldandım. Taehyung gülümsedi. "Ee bir ay daha dayan o zaman. Sonra keyfine bakarsın."

Aman ne keyif...

Üzerimdeki ince tişörtüm sırılsıklam olup tamamen üzerime yapıştığı için yüzümü buruşturdum ve tenime yapışan tişörtü çekiştirdim. Dans gösterisi çıkmıştı yine başımıza. Okulun kapanmasına az kalmıştı ve kapanışı için yapılacak kutlamada başka bir dans gösterisi yapılmamız uygun görülmüştü. Sevdiğim için dans ediyordum ama bazen bunu çokça kullanıyorlardı. Sanki o insanları eğlendirmem gerekiyormuş gibi başıma sürekli gösteri zırvaları çıkarıyorlardı.

En şaşırdığım kısım ise bir lisenin yapacağı dans gösterisi için seçilen şarkının 'Sexy Back' olmasıydı. Kareografi de çok masum bir şeye benzemiyordu. Hocanın kafasına saksı düşmüştü galiba. Kendimi yere attım ve dipleri ıslanmış saçlarımı karıştırdım. "Ya biz ciddi ciddi 'Sexy Back' şarkısıyla mı dans edeceğiz?"

Taehyung sağlam bir kahkaha attı ve o da yere oturdu. "Cidden ona ben de şaşırdım. Dans hocası ilk defa böyle sert bir konsept istedi, hele ki bir lisede. Çok tuhafıma gitti ama bir şey de diyemedim." Sırıttı ve elini havalı olacağını umduğu bir şekilde saçlarından geçirdi. "Biliyorsun Jennie'ye kanıtlamam gereken bir karizmam var."

Gözlerimi devirdim. Tam ayağa kalkacağım şekilde Taehyung'un imalı konuşmasıyla kalkmaya yeltenememiştim. "Senin de Chaeyoung'a kanıtlaman gereken bir karizman yok mu?"

Yüzüm anında ifadesizleşirken duygusuz bir ses tonuyla sözlerimi bastırarak söyledim. "Hayır yok." Havuzda yaşananlardan sonra fazlasıyla tuhaf hissediyordum çünkü bedenim zihnimin kontrolünden çıkmış ve ne isterse onu yapmıştı. O kadar ileri gitmemeliydim. Chaeyoung beni aradığında telefonu meşgule atmış, karşı karşıya gelmemek için de her şeyi yapmıştım. Mesajına da cevap vermemiştim ve ne zaman biri Chaeyoung dese baştan aşağıya ürperiyordum.

Henüz yüz yüze gelmemiştik ama gelirsek de ne yapacağımı bilmiyordum.

Taehyung'un daha fazla bir şey demesine izin vermeden salonun çıkışındaki duş kabinlerine ilerledim. Çok terlemiştim ve duş almadan rahat edemeyecektim. Kıyafetlerimi çıkarıp duş kabinine girdiğimde kapının açılma sesini duydum. "Taehyung?"

𝗹𝗼𝘀𝘁 𝗺𝗲𝗺𝗼𝗿𝗶𝗲𝘀'ʳᵒˢᵉᵏᵒᵒᵏ'Where stories live. Discover now