16 ➳ 'beklentiler ve bulunanlar'

1.9K 215 491
                                    

'Hayat planladığımız gibi ilerlemez. Bizi kendi planlarına katar.'

🌼🌼🌼

Son pratiğimi de bitirdiğimde artık duş almam gerekiyordu. Kaslarımı zorlamamaya özen göstererek sabah kahvaltımdan beri çalışmıştım. Akşama okulun yıl sonu partisi vardı ve partiden önce de dans gösterisi.

Terimle ıslanmış saçlarımı karıştırdım ve havlumu yanıma alarak odamın yanındaki banyoya ilerledim. Günlerdir kafam karışıktı ve ciddi manada mutlu olamıyordum. Bunun sebebi havuzda yaşananlar ve falcı meselesinden beri Chaeyoung'la sadece bir iki kelime etmemizdi. Sadece iki kere on saniyeden fazla konuşmuştuk.

Birinde spor salonunda çarpışmıştık ve ayaküstü birkaç kelime etmiştik. Nasıl olduğumu sormuştu. Onsuz mutsuz olduğumu söyleyememiştim. Birkaç şey geveleyebilmiştim sadece. Diğerinde de bir kafede karşılaşmıştık. Tek başınaydı, muhtemelen birini bekliyordu. Yine nasılsın muhabbeti geçmişti.

Huzursuzca bir nefes aldım ve duşun altına girdim. Buz gibi su bedenimi titretirken derin düşüncelerle gözlerimi sımsıkı yummuştum. Bu gece ona hislerimi açıklayacaktım. Daha fazla dayanamıyordum. Sadece ona sarılmak ve gül kokulu saçlarına dudaklarımı gömmek istiyordum. Aklımda başka hiçbir şey yoktu.

Hızlıca duşumu bitirdiğimde üzerime siyah pantolon ve siyah bir gömlek giydim. Nemli saçlarımı olduğu gibi bırakacaktım zaten hava da sıcaktı ama aklıma Chaeyoung'un hep nemli saçlarım için yaptığı yorumlar geldiğinde havluyla saçımın ıslaklığını aldım. Hasta olmamamı söylüyorsa ben de olmazdım.

Yeterince ıslaklığını aldığımda saçımı elimle iki yana attım ve annemin geçen sene aldığı parfümden sıktım. Tam telefonu elime aldığım sırada da Taehyung aramıştı.

"Hazır mısın?"

Göremese de başımla onayladım. "Hazırım." Duvar saatine baktığımda dans gösterisine bir saat kaldığını gördüm. Zaten yarım saatte orada olurdum.

Taehyung derin bir nefes aldıktan sonra konuşmaya devam etti. "Bu arada Jennie'yi alıp geleceğim ben. İstersen sen de Chaeyoung'u al. Evini biliyorsun zaten."

Omzumu silktim ve merdivenleri ikişer ikişer inmeye başladım. "Belki de çoktan gitmiştir."

Sözümü bitirir bitirmez merdivenin sonunda annem ile karşılaşmıştım. Telefonla konuştuğum için sorusunu biraz sessizce sordu. "Nereye gidiyorsun?"

Tanrı aşkına, gösteriyi geçtim yıl sonu partisini bile bilmiyordu. "Yıl sonu partisi var. Gece gelirim," dedim hızlıca ve evin dış kapısına yöneldim. Bir şey demesine fırsat vermediğim için neyse ki sinirlerimi bozacak kelimeler sarf edememişti.

Kapıdan hızlıca geçip arkamdan kapattım. "Gitmemiştir, sen git bir bak bence," dedi Taehyung hızlıca. Ardından benim bir şey dememe kalmadan telefonu kapatmaya yeltendi. "Jennie geliyor, kapatıyorum. Chaeyoung'un evine git."

Huzursuzca bir nefes verdim ve elimi saçlarımdan geçirdim. Ne yani, öylece kapısına gidecek ve seni almaya geldim mi diyecektim. Pekala denemekten zarar gelmezdi belki de.

Babamla parti gecesi hakkında konuşmuştum ve garajdan istediğim arabayı seçmemi söylemişti. Şanslı olduğum nadir konulardandı. Evin yanındaki garaja girdim ve gözüme kestirdiğim siyah spor arabada karar kıldım. Chaeyoung'u etkilemem gerekiyordu.

Arabanın anahtarını masanın üzerinden buldum ve arabaya yöneldim. Belki de Chaeyoung'u alınca yolda gidene kadar onu hislerime hazırlar birkaç ima yapardım, parti zamanı da asıl bombayı patlatırdım. Evet, böylesi daha iyiydi.

𝗹𝗼𝘀𝘁 𝗺𝗲𝗺𝗼𝗿𝗶𝗲𝘀'ʳᵒˢᵉᵏᵒᵒᵏ'Where stories live. Discover now