26 ➳ 'daimi suçlu'

1.5K 200 296
                                    

"Seni değiştirebilirim ama ben değişmeyeceğim."

🌼🌼🌼

Günün ilerleyen saatlerinde Jimin benimle konuşmak için yalvarıp yakarmış olsa da onu dinlememiş ve kendimi odama kapatmıştım. Durumum iyiye gidiyor muydu hiçbir fikrim yoktu, zira üşümeye devam ediyordum. Jungkook'un önerileri de umurumda falan değildi, yorgana sığınmıştım. Jimin'in hala gitmediğini biliyordum, zaten ben yaka paça onu odadan atarken de gitmeyeceğini söylemişti.

Hava kararmıştı ve hala bir şey yememiştim. Karnımın guruldadığını hissetsem de canım hiçbir şey yemek istemiyordu. Dudaklarım kurumuştu, gözlerim arada bir dalıyordu. Üzerime pijamamı giymiştim, yumuşaklığı beni rahatlatıyordu. Yanı başımdaki telefonumu aldığımda Lalisa'dan cevapsız arama olduğunu gördüm. Başka soran eden de yoktu. Jungkook elbette ki durumumu öğrenmek falan istememişti. Zaten istediği de bu değildi.

Arama bildirimini kenara attım ve zaman geçirmek için sosyal medyaya girip dolaşmaya başladım. Başım ağrıyor ve midem bulanıyordu, belki dikkatimi dağıtıp bunların etkilerini biraz olsun azaltabilirdim.

Keşfette dolaşırken birkaç video izledim. Fazlasıyla komik videolara denk gelsem de tebessüm dahi edemedim. Halim mi yoktu, psikolojim mi bilmiyordum. Sadece gülümsememiştim işte.

Videolar kısmından çıkıp gönderiler arasında dolanırken ilgili olduğum için çoğunlukla modayla alakalı gönderiler vardı. Birkaç posta bakıp kendi kendime iç sesimle kıyafetleri ve çekimleri yorumladım. Bu beni biraz rahatlatmıştı. Delicesine postlar arasına dalmışken resimler arasında tanıdık bir yüz görmemle duraksadım.

Kim olduğunun önemi yoktu. Resmin bu kadar acemi ve doğal olması sorundu. Çok yakın birisi çekmiş gibi...

Jungkook'un resmiydi.

kookiesworld: düşünceli

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

kookiesworld: düşünceli

891.762 beğeni 10.482 yorum

Bir fan sayfası olduğunu düşünmüştüm ancak merak edip sayfaya girdiğimde bu düşüncelerim beni terk etmişti. Gerçekten Jungkook'un yanında olan birine benziyordu. Dayanamayıp diğer postlara baktım.

 Dayanamayıp diğer postlara baktım

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
𝗹𝗼𝘀𝘁 𝗺𝗲𝗺𝗼𝗿𝗶𝗲𝘀'ʳᵒˢᵉᵏᵒᵒᵏ'Where stories live. Discover now