kapitel 41

2.3K 56 9
                                    

Vi hade gått hem till honom efter incidenten hemma hos Hannah vilket betydde att hon hade gått med på att vi gillade varandra igen. Det var som att all smärta jag känt både psykiskt och fysiskt försvann så fort våra kroppar nuddade varandra, jag kunde inte bry mig mindre om hur det värkte i mitt knä eller hur det krampade i magen. Allt med honom var helande, det låter jätte klyschigt men det var sant, när jag var med honom kände jag mig trygg, och det var som allt bara försvann. All smärta jag någonsin känt, det var som att den aldrig hade funnits.

Jag stod i mitt rum med ögonen på en t-shirt.

"Kan jag ha denna?" frågade jag Matt som låg utmattad på min säng "på resan alltså?" hans blick riktades mot mig med ett svagt leende som spred sig över hans läppar. Han granskade mig från topp till tå med en gillande blick innan han reste sig upp med stegen riktade mot mig.
"Du ser perfekt ut i vad som helst" sa han samtidigt som han la händerna på mina höfter och gosade in sig mot min hals. Ett svagt fniss lämnade mina läppar.
"Jag menar allvar" Jag låtsades vara besvärad men egentligen njöt jag av att ha honom i min närhet.
"Det gör jag också" mumlade han mot min hals och lindade armarna runt mig. Jag snurrade runt så jag kunde se honom i ögonen. Hans bruna ögon mötte mina och det var som att alla jordens fyrverkerier tändes i min mage när jag kysste honom lätt på läpparna som han snabbt besvarade.
"Hur kan du vara så glad under dessa omständigheter?" Frågade han med en orolig blick. Det var svårt att vara ledsen när Matt var i min närhet. Jag log svagt åt honom.
"Jag har ju dig" svarade jag samtidigt som mina fingrar flätades in i hans mjuka hår. Ett svagt leende speglades på hans läppar.
"Jag älskar dig" Han läppar kraschade in i mina i en ivrig kyss som jag besvarade genom att lägga armarna om hans hals och dra honom ytterligare lite närmare mig.

Jag suger jag vet. Och egentligen borde jag ge er ett skit långt kapitel men jag har haft en riktig jobbig vecka som både varit jätte rolig och riktigt hemsk. Men vi slutade skolan i fredags så det är sommarlov. Och det borde vara något positivt men istället vill jag inget hellre än att gå tillbaka. Hoppas ni tycker om kapitlet iallafall. Jag ska ge mig själv en örfil o skärpa till mig😂😂😂
Ha en toppen dag Hejdå ❤❤❤❤

In Love With The PlayerWhere stories live. Discover now