epilog

2.6K 69 31
                                    

Jag vaknade av solens ljus som lyste genom en glipa i gardinen. Jag sätter mig upp i sängen innan jag tog på mig ett par morgontofflor och gick nerför trappan. Doften av rostade mackor och nybryggt kaffe nådde min näsa.
Jag tog fram telefonen och skickade ett snabbt sms till Matt.

10.08. Jag

Du kan komma nu❤

Två minuter senare knackade det på dörren. Jag sprang dit öppnade och Matt omfamnade mig i en mjuk kram. Så hade det sett ut den senaste tiden.
Jag hade inget emot det, jag älskade att Matt kom och åt frukost med oss. Mamma och pappa satte sig bredvid varandra och jag kunde inte undgå och se hur deras blickar möttes ett flertal gånger. Och hur de höll varandra i handen under bordet, precis som mig och Matt med andra ord. Mammas reaktion när pappa kom tillbaka var ganska hemsk, man kan säga att jag aldrig sett henne gråta så mycket.

Ibland undrade jag om jag jag verkligen förtjänade Matt. Jag menar vem hänger med till LA för att hämta min pappa som blivit mördad utan att egentligen blivit det. Jag hade bara tyckt att personen i fråga varit dum i huvudet som inte kunde inse att han var död. Men Matt var inte sådan, han trodde mig. Allt jag sa till honom trodde han på. Han älskade mig och om jag tänkte efter trodde jag inte att jag någonsin hade älskat någon som jag älskade honom.

När vi hade ätit frukost gick vi upp på mitt rum. Egentligen brukade vi äta godis eftersom det var lördag men vi hade glömt att köpa det igår när vi köpte chips för fredagen. Och jag ska inte ljuga, vi åt godis mitt i veckan också men ändå. Han la sig ner i min säng och jag kröp upp i hans famn.
"Ibland undrar jag ifall du är för bra för att vara sann" mumlade jag och pressade mig ännu närmare honom.
"Jag tänker det samma om dig" Jag kunde inte hjälpa att jag log ett sånt där fånigt leende.
"Det säger du bara." Skrattade jag.
"Nej seriöst, du är vacker, smart, rolig och fantastisk på att kyssas." Log han. En svag rodnad spred sig över mina kinder.
"Jag älskar dig" viskade jag och kysste honom. Denna gång en hård och passionerad som han var snabb med att besvara.
"Och jag dig"

Slut. Över. Detta var denna skit dåliga epilogen. Hoppas ni inte hatade boken för mycket. Jag har publicerat ett smakprov av min nya bok och det skulle betyda guld ifall ni ville läsa den. Om ni frågar mig så är det en av det bättre böckerna jag någonsin skrivit. Och jag hoppas ni också tycker det😊 jag kommer inte skriva en fortsättning på denna boken då jag inte har någon inspiration till det.
Ha en toppen dag ☺Hejdå ❤❤❤

In Love With The PlayerWhere stories live. Discover now