Wattpad İpuçları: Wattpad Nasıl Çalışır?

18.6K 780 384
                                    

İpuçları, püf noktalar, Watttpad'in olağanüstü turuncu dünyası hakkında çeşitli bilgiler ve acayip özelliklerin derlendiği çalışmaya hoş geldiniz.

Bu çalışma Wattpad'i yeni kullanacaklar için nasıl kullanacağınızı anlatan basit bir rehber olacak ancak... Peki ya daha sonra ne olacak? Wattpad'den en iyi nasıl yararlanabilirsin? Ve Wattpad Genel Merkezi tanımlama bilgilerini nerede depolar? Tanımlama bilgileri (artı ve eksileriyle) gelecek haftalar ve aylardan ne umduğumuzu kapsar.

İlerleyen bölümlerde size, Wattpad deneyiminizi geliştirmek ve Wattpad kullanıcısı olmanın yanı sıra sunulan imkanlardan en iyi şekilde yararlanmanın ve en hızlı şekilde ulaşmanın yolunu göstermeyi amaçlıyoruz. Bu nedenle ister yazar konumunda olun, ister okur konumunda, Wattpad'i ister uygulamadan kullanın ister web üzerinden, sadece sizin için, yararlı olacağını düşündüğümüz bu çalışmaya başladık.

Bu kılavuzun ilerleyen bölümleri bir okuyucu ve yazar olarak Wattpad'de büyüyen, daha sonra elçilerin arasına katılan ve en sonunda Wattpad ekibine katılan, Wattpad Topluluk Ekibi'nin bir üyesi, nam-ı diğer kel adam Gavin tarafından yazılmıştır.

Gavin da diğer Wattpad iş arkadaşları gibi etkileyici beyin gücü sayesinde Wattpad Elçileri ve harika Wattpad kullanıcıları için imkanlarını kullanarak çeşitli bilgiler ediniyor ve elbette elde ettiklerini de uğraşmayı seven beynine ekliyor.

O da, mümkün olduğunca sık Wattpad kelimesini kullanarak patronundan ekstra puan alıyor.

Wattpad. Wattpad. Wattpad.

Bundan sonra yayınlanacak bölümleri seveceğinizi umuyoruz. Lütfen bize soru sormaktan çekinmeyin.

Dahası en kısa sürede sizlerle olacak.

Wattpad.

Yazma İpuçlarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin