İlham Alın Serisi | Wattpad'de Okuyun - @Amanda

1K 96 8
                                    

Bu bölüm Wattpad'deki "Strangers on the Subway" hikayesinin yazarı @Amanda tarafından hazırlanmıştır.

Wattpad üzerinde inanılmaz bir hikaye yazdın. Peki, şimdi ne olacak? Diğer Wattpad-severlerle bağlanmak ve toplulukta daha aktif olmak -olduğundan daha aktif-, alacağın daha fazla geri dönüş, okuyucu ve okunma için farklı yollar var.

Aktif olmak için bir harika yol; Wattpad'de kulüpler sayfasını ziyaret etmektir. Favori hikaye türlerinle, yazma ipuçlarıyla çevrili tartışmalar bulabilirsin, nasıl hikaye kapağı yapabileceğini bile öğrenebilirsin.

Bunlara dahil olmak için bir diğer havalı yol Wattpad profillerini takip etmektir. Wattpad, Fanfic ve SciFi profilleri gibi... Her zaman devam etmekte olan yarışmalar var. Hikayen ile yarışmalara katılmak çalışmanın daha çok değerlendirme almasına yardımcı olabilir.

Unutma- Ne verdiğin, ne aldığındır! Diğerlerinin çalışmalarına oy vermeyi ve yorum yapmayı unutma. Yazan kişileri cesaretlendir ya da yapıcı eleştiriler sağla.

Sonuncu, fakat bir o kadar da önemli- Okuyucularını tanı. Eğer onlar sana öneri veya olumlu geri dönüşler veriyorlarsa, teşekkür ettiğinden emin ol.

Umarım inanılmaz hikayeler yazmayı bitirdikten sonra, bu ipuçları sana yardımcı olur.

Okuma ve yazma maratonunuzda hepinize bol şans diliyorum.

-Amanda Lai

Yazma İpuçlarıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin