- 2 -

5.9K 166 5
                                    

POV Jason

De vrouw vertrouwde me eerst niet echt, maar nadat ik haar tienduizend euro meer betaalde, wou ze me gerust een rondleiding geven. Normaal duurt het proces van het adopteren van een kind wel langer dan een jaar, maar vanavond wordt er een uitzondering gemaakt.

In elk bed ligt wel een kind te slapen, maar er is één jongetje dat rechtop in zijn bed zit. Blonde haren, helderblauwe ogen.

Dat had zij ook. Niet aan denken Jason.

Hij staart me aan met een wat angstige blik, want ik ben een wildvreemde voor hem.

"Dat is Luke." Fluistert de mevrouw van het weeshuis om de andere kinderen niet wakker te maken. "Hij is anderhalf jaar oud en afgestoten door zijn moeder. Ze was suïcidaal en heeft haar kindje hier gebracht toen hij nog geen dag oud was."

Zou hij het zijn?

Voorzichtig en totaal verrast loop ik naar hem toe. "Hey kleine man." Ik zak door mijn knieën en ga voor zijn bed zitten. "Hoe gaat het ermee?" Vraag ik hem met bevende stem. Hij staart naar me zonder iets te zeggen. Zijn blauwe ogen hebben me in zijn greep, ze lijken op die van haar.

"Mijn naam is Jason, hoe heet jij?" Vraag ik hem dan. "Luke." Fluistert hij verlegen met zijn hand in zijn mond.

Ik steek mijn hand uit en hij pakt hem iets wat onzeker vast. "Kom je met mij mee naar huis?" Vraag ik hem. Hij stopt zijn andere hand in zijn mond en knikt voorzichtig.

"Gezellig."

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now