- 52 -

4.6K 140 2
                                    

POV Jason

Emily ligt in mijn bed te slapen, een aantal dagen geleden was dat ook het geval, maar dat had een heel andere reden. Ik kan me nog goed herinneren hoe leuk we het hadden, maar daar wil ik nu niet aan denken.

Nu zijn we zo dichtbij elkaar, maar toch zo ver weg. Ik had haar nooit moeten vertellen over Cindy en Luke, het is nu zo ingewikkeld allemaal. Ze haat me waarschijnlijk, maar ik ben enorm blij dat ze hier is gebleven.

Ze is zwanger van mijn kindje en ik ga niet nog een keer dezelfde fout maken. Ik moet er niet aan denken dat ze nu alleen ergens in een motel zou zitten. Ze denkt erover het kindje te laten weghalen, maar ik weet niet of ik dat wil. Toch blijft het uiteindelijk haar beslissing, ik kan haar niet dwingen het kindje te dragen.

Ik heb vanmorgen een DNA test laten doen en vanmiddag krijgen we de uitslag en komen we erachter of Luke echt mijn zoontje is. Ik ben erg zenuwachtig, maar ik heb een gevoel dat dat niet nodig is. Hij lijkt zo erg op Cindy en mij, het kan gewoon niet anders.

Ik sla mijn arm om Emily heen als ook ik in ons bed ga liggen. Even kijk ik naar haar. Haar smalle taille en haar heerlijke grote kont. Die bruine haren die over mijn kussen verspreid liggen net als die nacht dat ze op Luke kwam passen.

Ze is het geweldigste meisje dat ik ooit heb ontmoet. Ze is zorgzaam, lief, knap, maar het belangrijkste is dat ze er voor me was toen ik haar nodig had. De laatste weken waren erg moeilijk voor me, maar zij heeft me erdoorheen gesleept.

Ze wou gister nog weggaan, het brak mijn hart toen ik dat hoorde, maar ze is toch gebleven. Ik weet dat zij ergens ook een toekomst voor ons ziet, want ik doe dat wel. Nee, zij is geen scharreltje dat ik na één nacht nooit meer zie, zij is bijzonder.

Ik wil haar elke nacht, elke dag, elk moment, altijd.

"Emily? Wordt eens wakker." Fluister ik zachtjes in haar oor terwijl ik met mijn hand over haar gezicht wrijf. "Ben je wakker?" Vraag ik haar.

"Ja." Zegt ze slaperig.

"Ik wil dat je het kindje houdt."

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now