- 31 -

5.1K 139 7
                                    

POV Emily

Ik word wakker door Luke die op me springt. "Hey mannetje." Als ik beter om me heen kijk, zie ik dat ik in Jason's bed lig. Hoe ben ik hier belandt?

"Goedemorgen." Jason loopt de kamer binnen en zijn oog is bijna zwart. Snel sta ik op uit bed en loop naar hem toe. "Wat is er gebeurd?" Ik haal mijn duim voorzichtig over zijn oog. "Niets ergs."

Ik grijp naar mijn hoofd, wat een hoofdpijn. "Hier." Hij geeft mij twee paracetamol en een glas water. "Dank je." Ik drink het glas water, met de twee aspirines, in één keer op.

"Papa auw." Zegt Luke verdrietig. "Een beetje, maar niets om je zorgen over te maken Lukie." Jason pakt Luke vast en gooit hem in de lucht.

"Ik weet niet goed meer wat er gisteravond is gebeurd, maar ik geloof dat ik sorry moet zeggen." Jason komt dicht tegen me aanstaan, maar dan zet ik snel een stapje naar achter. Wat is er gisteravond gebeurd?

Hij zet een stapje bij en ik laat het gebeuren, waarom? Hij haalt een plukje haar voor mijn gezicht vandaan en kijkt me diep in mijn ogen aan. Zijn blauwe ogen zijn net als een heldere blauwe zee. "Je hebt niets verkeerds gedaan." Lacht hij dan terwijl hij naar mijn lippen kijkt.

"We moeten wel over een uur op school zijn, dus kleed je maar snel om." Zegt hij als hij me weer loslaat.

Ik kijk naar de klok, het is al tien uur. "En als je aanbod nog geldt, kom ik graag met je mee de badkamer in." Voegt hij nog toe voordat hij de kamer uitloopt.

Wat is er gister in hemelsnaam gebeurd?

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now