- 33 -

5.1K 138 13
                                    

POV Emily

Als ik thuis kom, later dan Jason want ik hing nog aan een project werken, zie ik Jason en Luke samen aan de tafel zitten en ze smeren een broodje aan het maken. "Mama!"

Ik loop op de jongens af en druk een kus op Luke's blonde haren. "Ben je lekker een broodje aan het eten met papa?" Hij knikt en houdt dan een broodje in de lucht. Ik pak hem van hem aan en neem er een hap van. "Lekker hoor paps." Zeg ik met mijn duim in de lucht.

"Ik weet wel hoe ik een boterham moet smeren." Zegt hij kortaf. Heb ik iets verkeerds gezegd?

"Jongens we moeten praten." Zegt de vader van Jason als hij de keuken inloopt met een laptop in zijn handen. "Luister," begint hij waardoor hij mijn aandacht trekt, "het nieuws dat Luke bij ons woont heeft zich verspreidt, dus we gaan het openbaar maken voordat er roddels ontstaan." Jason en ik kijken elkaar aan. "Wat bedoel je pa?"

"We gaan een gezinsfoto maken." Jason begint meteen te lachen. "We vertellen dat we Luke geadopteerd hebben, hopelijk win ik daarmee ook nog wat stemmen."

"Je meent dit?" Vraagt Jason, hij klinkt boos, maar het is niet van zijn gezicht af te lezen. Zijn vader knikt. "Het wordt een foto voor mijn campagne, dus het moet perfect zijn."

"We gaan Luke niet gebruiken als reclame." Vertelt Jason zijn vader. "Dat gaan we wel." Hij pakt het contract erbij. Waar haalt hij die toch telkens vandaan? Het lijkt wel alsof hij overal in het huis kopietjes ervan heeft liggen.

"Je hebt ervoor getekend, Jason." Jason stormt de kamer uit en mompelt dat zijn vader gestoord is. "Ik ga wel achter hem aan." Zeg ik zachtjes.

"Jason?" Ik klop op zijn deur, maar krijg geen antwoord. "Jason?"

Dan opent hij de deur en trekt hij een wit overhemd aan. "Ga je klaarmaken." Is alles wat hij tegen me zegt.

Een uur later staan Luke, Jason, Lars, Monika en ik buiten in het park in nette kleding. Jason heeft Luke opgetild en staat naast mij.

"Lachen!" Roept de fotograaf. "Laat me eens wat liefde zien!"

Jason en ik kijken elkaar wat ongemakkelijk aan. "Kom op! Geef elkaar een kus!" Weer kijken we elkaar ongemakkelijk aan, maar de vader van Jason werpt ons een boze blik toe.

Voor ik het weet, drukt Jason zijn lippen op die van mij. "Juist! Dit willen we!" Roept de man achter de camera. Vlinders vliegen door mijn buik bij zijn aanrakingen. Zijn vingers raken mijn kin en ik kan het niet laten om te glimlachen tegen zijn lippen aan. "Ga door!"

Jason haalt zijn lippen van die van mij en kijkt me nog aan. Hij knipoogt en draait zich dan weer naar de camera. Helemaal verstelt van onze zoen draai ook ik me weer richting de camera. Mijn wangen moeten wel knalrood zijn geworden, want Jason kan echt goed zoenen.

"Pa, kan ik even met Emily spreken?" Vraagt Jason zijn vader.

"Is goed zoon." Jason geeft Luke aan zijn vader en pakt mijn hand dan vast. "Laten we even daar gaan staan." Zegt hij wijzend naar een boom in het park. "Oké."

Badboy's Kid [Part 1]जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें