- 9 -

5.2K 157 5
                                    

POV Jason

"Edelachtbare, mijn zoon is nog niet in staat om voor een kind te zorgen. Ik wil dat deze voogdij per direct wordt stopgezet." Mijn vader is naast burgemeester ook nog eens een erg goede advocaat. Hij krijgt de meest schuldige mensen uit de bak.

Ik zit in de rechtszaal, mijn moeder zit achter me en houdt haar handen gevouwen voor zich op haar schoot. Ze knikt even als we elkaar aankijken.

"Volgens mijn gegevens is uw zoon twintig jaar oud, hij heeft een voldoende inkomen en het lijkt me een goede jongen." Ik moet mijn gegrinnik onderdrukken, want ik ben alles behalve een goede jongen. Ik heb seks gehad met de dochter van de rechter, maar daar weet hij gelukkig niets vanaf. Ook heb ik al meerdere malen gespijbeld, maar ik heb telkens een hele goede smoes waardoor ik niet in de problemen kom.

"Door het contract te ondertekenen heeft meneer Bennett gezworen voor de jongen te zorgen alsof het zijn eigen zoon is. U krijgt geen toestemming om de voogdij op te zeggen. Zaak gesloten." Hij tikt met zijn hamer op zijn bureau wat voor een enorme opluchting bij mij zorgt.

Het is ook al tien uur 's avonds, het duurde langer dan verwacht, veel langer. Mijn vader kwam met enorm sterke argumenten en nam geen nee voor genoegen, helaas voor hem is dat wel waar hij het mee moet doen.

We moeten nog anderhalf uur lang terug naar huis rijden. Dat wordt een lange rit als mijn vader zo chagrijnig is. Hij slaat zijn map dicht en verlaat de zaal dan geïrriteerd.

Ik loop nog even naar de rechter toe en bedankt hem. "Zorg goed voor die jongen." Zegt hij nog als hij mijn hand schudt. "Zal ik doen, edelachtbare."

Echt ik zweer het op haar graf.

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now