- 18 -

5.2K 146 9
                                    

POV Jason

Midden in de nacht schrik ik wakker. Luke zit rechtop in bed met zijn nieuwe knuffel in zijn armen gevouwen. "Mama." Hoor ik Luke huilen.

"Hey jongen, het is al goed. Papa is hier." Probeer ik hem te troosten, hij is heftig aan het zweten en ademen. "Mama komt wel terug. Daar zorg ik voor." Beloof ik hem.

Hij ademt iets rustiger na mijn woorden en gaat tegen me aanliggen. Beschermend leg ik mijn armen om hem heen. "Stil maar jongen."

"We moeten praten." Mijn vader staat in de deuropening van mijn kamer met een boze blik. "Wat is er? Zachtjes want Luke slaapt eindelijk." Mijn vader gaat op mijn bed zitten en ik neem de moeite om rechtop te gaan zitten.

"Jij en Emily zijn samen in het winkelcentrum gezien," hij is even stil, "met Luke." Ik vloek binnensmonds. "Luister jongen, dit kan mijn reputatie om zee helpen, dus jij gaat precies doen wat ik zeg."

"Dit komt allemaal door jou en jij gaat dit dus ook recht zetten." Waarschuwt hij me. Hij kijkt naar het slapende jongetje op het bed en geeft me zijn telefoon waarop een telefoonnummer te zien is. "Ik heb een plan."

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now