- 27 -

5K 133 0
                                    

POV Emily

Een paar drankjes later ben ik flink aangeschoten. Oké, dronken kan je beter zeggen. Jason's handen liggen op mijn heupen en mijn kont schuurt tegen hem aan. "Wil je nog wat drinken?" Vraagt hij dan. Ik knik.

Jason loopt naar de bar waardoor ik in het midden van de zaal alleen achterblijf. Ik blijf met mijn heupen bewegen op de beat en mijn armen heb ik in de lucht.

"Hey." Ik kijk op en kijk recht in twee donkerbruine ogen. Ze zijn heel anders dan die van Jason. "Hey." Heel even zijn we stil totdat hij ook begint te dansen. Hij pakt mijn handen vast en laat me een rondje draaien. "Mijn naam is Sem." Ik lach zachtjes en stel me dan ook voor.

"Je ziet er leuk uit." Complimenteert hij mij. "Dank je." Hij legt zijn handen op mijn schouders en laat ze zachtjes richting mijn borsten zakken.

Ik kijk verschrikt op en wil hem een klap verkopen, maar iemand was me al voor. De jongen kijkt op en heeft een bloedneus. "What the fuck man!" Roept Sem, maar zodra hij ziet wie er voor hem staat, is hij stil.

"Blijf van haar af." Zegt Jason. De jongen weet niet hoe snel hij weg moet zijn. "Alles goed schatje?" Ik knik en ga dicht tegen hem aanstaan. Hij lacht even, maar wordt dan afgeleid door het zicht.

Hij staart naar mijn borsten die ik tegen zijn borst aangedrukt heb. "Ik zei toch al dat het lastig was om me te concentreren." Grapt hij.

Ik haal mijn handen van zijn schouders af en sla ze om zijn nek. "Emily je bent echt veel te dronken."

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now