- 39 -

4.8K 135 7
                                    

POV Emily

Jason drukt nogmaals zijn lippen op die van mij, nu zit er meer lust in de kus. Ik sla mijn benen om zijn middel heen uit een reflex. Zijn handen tillen me op bij mijn billen en al zoenend lopen we de keuken uit. "Jason, waar gaan jullie heen?"

Jason's moeder staart ons aan met haar handen over elkaar. Hij zet me neer op de grond en begint zachtjes te lachen. "Opruimen?" Zijn moeder kijkt ons ongelovig aan.

"Oké, ik ga Emily helpen met haar huiswerk." Beschaamd kijk ik naar de grond, ze weet dondersgoed dat dat niet het geval is.

"Nemen jullie Luke met je mee naar boven? Dan kan ik boodschappen gaan doen." Ze pakt een grote boodschappentas uit het kastje.

"Of jij neemt Luke met je mee." Zegt Jason meteen tegen zijn moeder. Hij wrijft met zijn duim over mijn handpalm. "Ja oma boodschappen doen!" Roept Luke terwijl hij door de kamer heen springt.

"Goed," zucht ze, "zullen we maar gaan dan?" Luke pakt de tas van Jason's moeder aan en rent ermee naar de andere auto.

"Denk eraan dat je vader over een uur thuis is," waarschuwt ze ons, "hij heeft een slecht humeur." Jason knikt en stuurt zijn moeder richting de deur. "Komt goed!" Roept hij terwijl hij de deur achter haar dichtgooit.

"Dus," zegt hij met een jongensachtige grijns, "waar waren we gebleven?"

Badboy's Kid [Part 1]Место, где живут истории. Откройте их для себя