- 38 -

5K 138 4
                                    

POV Jason

"Wat heb je tegen de man gezegd?" Ik ijsbeer door de kamer. "Niets pap, helemaal niets."

"Dit is niet goed. Jullie blijven binnen en praten met niemand." Mijn vader pakt zijn telefoon erbij en begint meteen te bellen met zijn collega advocaat. We zitten voor een aantal minuten stil aan de eettafel, niemand weer wat te zeggen.

"Wat is het ergste dat kan gebeuren?" Vraagt Emily aan mij. Ik wil er niet eens over nadenken, ze kunnen van alles doen.

"Ze pakken Luke van ons af." Antwoord mijn vader die de keuken weer binnenloopt. "Je hebt extra geld betaald om Luke mee te mogen nemen?!" Roept hij boos. "Meen je dit Jason?!" Boos legt mijn vader zijn telefoon op tafel.

Ik knik. "Ik was dronken, pa." Boos zucht hij en staat weer op van de stoel. "Dus betaal je maar tienduizend euro meer?" Ik schud mijn hoofd. "Ik dacht niet na."

"Nee dat hebben we nu wel weer gemerkt. Volgens mijn collega advocaat komt Jeugdzorg morgen langs om te checken hoe het met Luke gaat." Ik knik begripvol. Mijn vader loopt de kamer uit. In mijn ooghoek zie ik dan de auto wegrijden, waar gaat hij heen?

Maar dan begin ik te denken. Ze kunnen Luke echt van mij afpakken, daarmee ook Emily. Dan voel ik twee armen om me heen geslagen worden. Ik kijk op, recht in de prachtige ogen van Emily.

"Het komt wel goed. Je bent een geweldige vader." Ik sta op en zet Emily op het aanrecht. Ik druk een kus op haar voorhoofd. Heel even maakt me dat weer rustig.

Ze drukt haar lippen kort op die van mij. Dit heb ik nodig.

Ik heb haar nodig.

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now