- 23 -

5.1K 143 5
                                    

POV Jason

"Jullie kunnen echt niet ontsnappen aan de draak!" Roep ik de twee na. Dan bots ik onverwachts tegen mijn vader op. "Kan het wat zachter?" Ik knik en verwacht dat hij me hierna gaat uitschelden, dat gebeurd wel vaker de laatste tijd.

"Wat ben je überhaupt aan het doen?" Vraagt hij daarna.

"We spelen met Luke." Verklaar ik dan. Ik houdt mijn hand in de lucht. "Ik ben de draak." Zeg ik met een grote glimlach op mijn gezicht. Hoofdschuddend loopt mijn vader naar buiten.

"Papa kom!" Roept Luke. Hij staat al met zijn jas klaar om naar buiten te gaan. "Mama meespelen." Ook Emily komt lachend aangelopen. "We gaan buitenspelen, zin om mee te gaan?" Ik knik en trek mijn jas aan.

"Wij gaan even naar buiten!" Roep ik naar mijn moeder voordat ik de deur dichttrek.

Mijn vader staat buiten naast zijn auto. "Denk aan het contract." Waarschuwt hij ons. Ik pak Emily's hand vast en houdt hem in de lucht. "Oh ja, we zijn smoorverliefd." Antwoord ik kil. Hij kijkt ons aan met samengeknepen ogen.

"Verpest dit niet, jongen."

Zonder te twijfelen pak ik Emily's kaak vast en druk mijn lippen op die van haar. Ze schrikt overduidelijk en trekt zich meteen terug. "Zie je pa? Smoorverliefd."

Dan lopen we samen verder naar het speeltuintje tegenover ons huis. Luke houdt mijn hand vast en kijkt dan naar mij. "Mama papa kussen." Zegt hij met een klein glimlachje op zijn lippen.

"Kijk papa, glijbaan!" Binnen enkele seconden is Luke weg en rent hij al bij de glijbaan.

"Sorry voor daarnet. Ik was mijn vader echt even zat." Emily stopt haar handen in haar jaszakken en kijkt naar de grond.

"Is de badboy nou zijn excuses aan het aanbieden?" Ik ren achter Luke aan. "Nooit!"

Badboy's Kid [Part 1]Où les histoires vivent. Découvrez maintenant