- 32 -

5.1K 141 23
                                    

POV Jason

Als we bij school aankomen, parkeer ik mijn auto op de stoep. Emily kijkt me weer beoordelend aan omdat ik hier niet mag staan en we discussiëren er even over. Uiteindelijk overtuigd ze me er toch van om mijn auto gewoon in een parkeervak te zetten zoals iedereen.

"Daar hebben we Jason!" Roept één van zijn vrienden. "En Emily!" Er wordt naar ons gefloten. Emily voelt zich duidelijk niet op haar gemaakt.

"Jongens." Ik kijk ze met een dwingende blik aan. "Sorry we zullen je vriendinnetje niet meer plagen." Met trots kijk ik naar Emily en dan sla ik mijn arm om haar nek.

"Mijn vriendinnetje." Herhaal ik zachtjes terwijl ik haar aankijk. "Denk er niet aan." Zegt ze voordat ze wegloopt naar haar vriendinnen.

"Lekker kontje hoor!" Roep ik haar na. Lachend en hoofdschuddend kijkt ze om terwijl ze bij haar vriendinnen aankomt.

"Wat the fuck heb je gedaan? Je oog is pikzwart." Ik lach en vertel de jongens over het contract en onze nacht uit. Natuurlijk lachen ze me keihard uit. "De badboy valt voor een meisje."

"Het braafste meisje ban de school nog wel." Voegt Jordy eraan toe. Ik lach en steek een sigaret op als de bel gaat. "Ik val niet voor haar. Dit is een deel van het contract."

Toch? Dit doe ik toch voor mijn vader?

In de biologie les aangekomen, vijf minuten na de bel natuurlijk, ga ik op de lege stoel naast Emily zitten. "Hey schatje." Fluister ik in haar oor. Ik zie kippenvel in haar nek ontstaan, maar dan zegt ze dat ze wilt opletten. Ik let ook even op, maar Emily irriteren is veel leuker.

Ik leg mijn hand op haar bovenbeen als mijn vrienden me aankijken en naar haar gebaren. "Jason, wat doe je?" Vraagt ze kijkend naar mijn hand. Ik haal mijn wenkbrauwen op en bijt op mijn lip. "Ik weet dat je mij wilt." Ze haalt mijn hand van haar been af en zegt dan dat dat niet waar is. "Ontkennen gaat je niet helpen."

"Luister Jason," fluistert ze naar me, "we voeden samen een kind op en hebben een relatie als iemand ernaar vraagt, maar niemand vaagt ernaar dus je hoeft ook niet te doen alsof." Ik laat haar los en kijk dan naar mijn boek. Ze heeft gelijk.

We hebben geen relatie.

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now