- 25 -

5.5K 143 9
                                    

POV Emily

Donderdagavond of terwijl de uitgaansnacht voor studenten.

"Klaar voor schatje?" Jason staat in de deuropening van mijn kamer als ik net in mijn beha voor de spiegel sta. "Bijna." Snel trek ik een shirt van gaas aan waarop sterretjes staan. Je kan mijn beha erdoorheen zien.

"Dat is wel erg," Jason is even stil en zijn ogen rollen over mijn lichaam, "bloot." Stamelt hij. Ik kijk Jason lachend aan. "Goed, we kunnen gaan."

"Ma, wij gaan. We zijn morgenochtend weer terug." Zegt Jason tegen zijn moeder die in de keuken staat. Ik sta, iets wat zenuwachtig moet ik eerlijk toegeven, vlak voor de voordeur te wachten.

"Pas goed op haar." Zegt de bezorgde stem van zijn moeder. "Ja, ja. Ze kan echt wel voor zichzelf zorgen hoor."

Ik pak snel mijn telefoon erbij en doe alsof ik het gesprek niet meeluister.

"Jason, ik meen het." Zegt ze nu iets serieuzer. Het lijkt te werken want hij zegt wat ze wil. "Ik let op haar."

"Zo schatje, zullen we maar gaan?" Jason loopt meteen door naar de voordeur en opent deze voor mij. "Dames voor." Zegt hij met een handgebaar.

"Jason?" Klinkt een grove mannenstem door de gang. Jason kijkt om en ook ik kom weer terug naar binnen. Zijn vader staat in de deurpost van de woonkamer met het contract in zijn handen. "Denk eraan. Jullie zijn een stel." Hij tikt met een pen op het papiertje. "Dag pa."

Jason stapt op zijn fiets. "Kom maar achterop." Hij kijkt even kort naar de bagagedrager. "Ik weet niet of dat zo'n goed idee is." Zeg ik twijfelend.

"Het is een half uur lopen en tien minuutjes fietsen." Zeurt hij. "Goed."

Voorzichtig stap ik achterop. Waar moet ik me vasthouden? "Houdt me goed vast." Zegt Jason alsof hij weet waar ik aan denk. Ik klem mijn armen om zijn buik, zijn buik met zeer voelbare spieren. Emily, houdt je gedachten erbij.

Het is Jason, de fuckboy van de school.

Je voelt je niet aangetrokken tot hem.

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now