- 16 -

5K 154 2
                                    

POV Emily

"En waarom had je mijn hulp nodig?" We kijken naar het vrolijke jongetje dat voor ons uitrent in het winkelcentrum. "Hij bleef maar naar je vragen."

Stil lopen we een kledingwinkel in. Jason pakt een aantal kledingstukken van een rek die voor Luke zijn bestemd. "Dat ga je hem echt niet aandoen." Zeg ik lachend.

"Waarom niet? Dan heeft hij dezelfde kleding als zijn vader." Ik pak een paar kledingstukken van hem af en leg ze terug waar ze vandaan kwamen. "Daarom juist," lach ik weer, "misschien iets minder zwart." Stel ik dan voor.

In het pashokje doen we Luke de kledingsetjes aan. De blauwe spijkerbroek en het stoere, zwarte shirt staan hem super leuk.

"Papa mama kussen." Zegt Luke. Jason en ik kijken elkaar aan en schieten allebei in de lach. "Ik doe niet aan relaties." Zegt Jason dan vastbesloten.

"Wie zei dat ik een relatie wil?" Ik kijk hem aan met een opgeheven wenkbrauw. "Dat willen ze allemaal, schatje." Ik schud mijn hoofd en pak het volgende kledingstuk van het hangertje. Ik trek het shirtje over Luke's hoofd en bedenk me ondertussen hoe het zou zijn om een relatie te hebben met Jason. Ergens achter die badboy act moet toch een lieve jongen verscholen zitten.

"Een relatie met Jason Bennett." Giechel ik in mezelf. "Ik ben echt niet zo erg hoor, ik doe gewoon niet aan relaties.

"Misschien als je iets minder egoïstisch was geweest." Zeg ik voorzichtig. Hij kijkt me aan via de spiegel en loopt dan weg uit het pashokje.

"Papa heen?" Ik kleed het jongetje weer om en zeg dat hij alvast naar buiten loopt. Als ik alle spulletjes heb verzameld, lopen Luke en ik samen naar de kassa. Als ik wil betalen, komt Jason naar ons toegelopen. Hij houdt zijn pinpas voor de pinautomaat en tikt zijn pincode in. "Het is mijn kind." Verklaard hij.

"IJsje." Luke wijst naar de ijswinkel net naast de kledingwinkel. Ik kijk Jason aan en hij tilt Luke op. "Wat wil je voor ijsje?"

Badboy's Kid [Part 1]Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu