- 54 -

4.5K 122 2
                                    

POV Jason

"Jason?!" Roept mijn moeder. "Nu even niet ma!" Ik druk mijn lippen weer op Emily's lippen en wil verder gaan waar we mee bezig waren.

"Jason, het is belangrijk. De uitslag van de DNA test." Emily en ik kijken elkaar meteen aan en stoppen meteen. "Ik kom eraan, wacht even!"

Ik trek vliegensvlug mijn broek aan, ook Emily kleed zich zo snel mogelijk aan. Ik trek haar achter me richting de deur, maar zie dan dat ze haar shirt nog niet aanheeft. "Ga maar alvast, ik kom eraan." Ik druk snel een kus op haar lippen en ren daarna de trap af.

Ik neem hijgend de huistelefoon van mijn moeder aan. "Ja, ja daar spreekt u mee."

"De DNA test is positief, jullie zijn bloedverwanten. Sterker nog: u bent inderdaad de vader." Mijn hart stopt met kloppen, het is dus echt zo.

"Ik ben de vader." Zeg ik tegen Emily die de trap afgelopen komt.

Ik trek haar dicht tegen me aan en druk een kus op haar hoofd terwijl ik luister naar het geklets van de man aan de telefoon. "Oké, ja, bedankt." Ik hang de telefoon op en geef hem aan mijn moeder terug.

"Luke is mijn zoon." Herhaal ik dan meer voor mezelf dan voor de anderen. Emily kijkt me met een glimlach aan en feliciteert me door een kus op mijn lippen te planten.

"Waar is pa?" Vraag ik dan aan mijn moeder.

"Ik ben hier," hoor ik hem achter me zeggen, "en we hebben bezoek."

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now