- 60 -

6.3K 156 49
                                    

POV Emily

"Mama wakker worden!" Hoor ik Luke roepen. "Jenna is aan het huilen." Zegt hij terwijl hij onze kamer uitloopt.

"Ik ga wel." Jason komt nu ook de slaapkamer binnen en pakt het kleine meisje, van net een jaar oud, op uit haar bedje. "Goedemorgen princes." Hij drukt een kus op haar wang waardoor ze meteen begint te lachen.

Luke komt even later terug met een autootje in zijn handen. "Princes ik kom je redden van de draak!" Schreeuwt hij. Hij rent op zijn vader af en trekt hem aan zijn broek. "De princes is nu van mij!" Roept Jason voor de grap terug terwijl hij Jenna in de lucht houdt.

Met grote ogen kijk ik naar de hoogte waarop Jenna zich bevind. Jason heeft zijn armen bijna helemaal gestrekt en telkens als hij dat doet, staat mijn hart stil.

"Mama help!" Roept Luke. Ik stap met moeite uit bed en pak dan, tot mijn grote opluchting, mijn dochter van Jason aan. "Ik heb haar! Kom prins, dan gaan we ervandoor!" Samen snelwandelen we naar de keuken.

"Ik had alvast een ontbijtje voor je gemaakt." Op de tafel staat een bord met croissantjes en een glas jus d'orange. "Dank je wel." Zeg ik als ik een kus op zijn lippen druk.

Luke staat vanaf een afstandje te kijken. "De draak komt je pakken!" Roept Jason als hij dat ziet en een paar stappen richting Luke zet. Hij tilt hem op en hangt hem dan ondersteboven. Het jongetje begint keihard te lachen.

Ondertussen geef ik het meisje op mijn schoot een hap van haar fruithapje. "Mama kijk!" Roept Luke.

Dit is mijn gezin.
We zijn geen normaal gezin, nee zeker niet.
Maar dit is mijn gekke gezin en ik hou zielsveel van ze.

Badboy's Kid [Part 1]Where stories live. Discover now